HandyPROBE Next - Den nye generation af håndholdt optisk koordinat målemaskine (PCMM)

Producenter og produktionsledere kan bruge bærbare teknologier til at gøre det muligt at opnå betydeligt større fleksibilitet og effektivitet i udførelsen af kvalitetskontrol, direkte i produktionen. HandyPROBE Next™ portable CMM tilbyder en målenøjagtighed der er ufølsom overfor ustabilitet i ethvert miljø. Du er fri for stive måle opsætninger, og den bærbare CMM overgår traditionelle bærbare CMMs i produktionen.

Det komplette HandyPROBE Next system har den unikke evne at det kan udføre real-time dynamiske referencer i sin scannings og probing enheder, samt på mål på emnet der bliver inspiceret. C-Track’en som er en optisk tracker, og en trådløs probe kan flyttes til enhver tid under målingen og generere den samme høje kvalitet af data. Specielt for at besvare nutidens krav til produktions kvalitetskrav tilbyder HandyPROBE Next uovertruffen fleksibilitet og en bredere målevolumen end andre bærbare CMMs.

Denne metrologi inspektions løsning hjælper produktionsvirksomheder med at eliminere ineffektivitet i fremstillingsprocessen og undgå unødvendige udgifter.

HandyPROBE Next Produkt Video

VXinspect Synergy between hardware and software

The challenges of portable CMM inspection tools (articulated arms vs optical portable CMMs)

Creaform-Logo_RGB.png
HandyPROBE_Next_Multi-Function_Buttons.jpg
Senior Sales Partner 2019.jpg