MetraSCAN 3D - Fleksibel 3D scanner, udviklet til produktionen 

Den mest fleksible, transportable 3D måleløsning for måling i ustabilt produktionsmiljø. 

Udforudsete udgifter, produktions og godkendelsesforsinkelser er ikke længere et problem. Det klares nu i produktionen med Creaforms nye portable optiske CMM 3D scanner, MetraSCAN 3D. 

Systemet henvender sig til brugere af reverse engineering og dimensionale opmålinger værktøjer, fixturer, maskinsamlinger og delsamlinger. Eller for brug direkte i produktionen til verificering af emner typisk fra 1 til 3,5 meter. Med en nøjagtighed på 0,064mm leverer det optiske måleudstyr meget nøjagtige opmålinger. Udstyret er og er ufølsom over for selv store bevægelser af emnet der måles på. Uden brug af fiksturer eller andre faste installationer, leverer MetraSCAN 3D samme høje nøjagtighed i ustabile miljøer. 

Med MetraSCAN 3D kan operatøren hurtigt tilpasse processer og metoder til industriens stadig stigende kontrol krav. Vel at mærke uden at forstyrre / forsinke produktionensgennemløbet. 

Med mulighed for udvidelse af måle området (volumen 16,6m3), hastigheden af udstyret og den fantastiske nøjagtighed i ustabile miljøer, selv på vanskelige overflader og emner (blanke og sorte) er MetraSCAN 3D optisk CMM det foretrukne valg for nøjagtig opmåling i produktionsmiljø. 

MetraSCAN 3D optisk CMM repræsenterer den mest komplette metrologi 3D scanner på markedet. Det er oven i købet muligt at kombinere MetraSCAN 3D med HandyPROBE Next, så boringer, huller, slots kan probes direkte ind i scanningen. 

Se mere information på Creaforms hjemmeside.

MetraSCAN 3D Produkt Video

VXinspect Synergy between hardware and software

Creaform-Logo_RGB.png
MetraSCAN3D_TRUportability.jpg
Senior Sales Partner 2019.jpg