VXModel - Efterbehandling af 3D scanninger 

VXmodel gør det nemmere end nogensinde før, at efterbehandle 3D scanninger og hurtigt eksportere dem til dit almindelige CAD program, hvor scanningerne kan justeres og videreforarbejdes.

Med VXmodel får du muligheden for nemt at justere din scanning til koordinatsystemet der matcher dine designkrav og kan hurtigt og effektivt forbedre 3D scanningens overflade, så du har det perfekte udgangspunkt når du f.eks. laver reverse engineering.

Med VXmodel får du en software, der har 100% fokus på efterbehandling af 3D scanninger. Der er det du skal bruge og ikke mere. Det betyder en simpel brugergrænseflade uden for mange muligheder, så du hurtigt kan lære programmet at kende og ikke mindst hurtigt få efterbehandlet dine 3D scanninger og gjort dem klar til 3D print eller videreforarbejdning i CAD programmer.

Du kan overføre dit featuretræ direkte til SOLIDWORKS, og få alle de informationer med som du behøver for at kunne lave reverse engineering, såsom NURBS overflader, tværsnit, samt de geometriske enheder. Det kræver kun 1 klik!

Go!SCAN 3D'S farve funktion er nu understøttet. Genanvend teksturen fra et scan til dit rene mesh, for en orginal kvalitets gengivelse af dit emne.

Brug VXmodel's værktøjer til at merge STL filer sammen. Super høj kvalitets mesh, ingen dobbelte lag/punkter.

Kombiner VXmodel fra Creaform med deres håndholdte 3D scannere HandySCAN, Go!SCAN og du får det perfekte setup til eksekvering af 3D scanning.

Se mere information på Creaforms hjemmeside. 

VXmodel Product Video

VXmodel - Complete Reverse Engineering SOLDIWORKS

Creaform-Logo_RGB.png
Senior Sales Partner 2019.jpg