PointCab - En software til alle punktskyer

PointCab er kombitabel med data fra alle almindelige laserscannere, håndholdte scannere, og punktskyer fra kameraflyvninger med droner
PointCab understøtter alle gængste punktsky formater og laserscanner producenter. Hvis din hardware ændrer sig, kan du stadig stole på gennemprøvede softwareprocesser og bruge PointCab.

1. PointCab alene
    
PointCab mestrer alle grundlæggende funktioner til scannings dataanalyse - snit, vectorization, meshes, målinger, volumen, 
    fastlæggelse og meget mere. PointCab specialiserer sig i punktsky forarbejdning; import og behandling af skyer hurtigere. 
    Effektivt arbejde uden at en højtydende computer er påkrævet. 

2. Resultater klar til CAD
    
Alle PointCab resultater kan bruges i ethvert CAD-system via DXF eller DWG. Således importerer du kun de krævede data i 
    CAD-systemet. Du kan allerede nu bruge færdige snit, vectorizations, meshes, eller målinger. 

3. Mål i CAD
   
Det er muligt og måle direkte i CAD, men hvis målingerne foretages i CAD-systemet, vil de snit og layout der allerede er
    oprettet i PointCab være det bedste grundlag til en hurtig arbejdsgang. Så du importerer bare det minimum af data du har brug 
    for i dit CAD-system. Det er ikke nødvendigt at importere tunge punktskyer ind i dit CAD software. 

4. Punktsky sektioner til CAD
   
Hvis punktskyer skal importeres til CAD-systemet, vil systemet ofte være udfordret af at processerne bliver langsomme.
    PointCab giver den bedste løsning ved og tillade dig og importere enkelte ''3D punkter'', eller begrænsede punktsky områder. 
    Softwaren har en optimal algoritme til punktsky trimning/forenkling.

Automatiserede funktioner

  • Layout og sideviews genereres automatisk under upload af punktskyen
  • Vectorization, profile lines, volumes, meshes med mere
  • Vectorization, profil linjer, volumen, beregning, automatisk mesh og meget mere

Ekstremt hurtig

  • Vi kender ingen anden punktsky software der fører til resultater så hurtigt som PointCab

Minimale filstørrelser 

  • Radikal punktsky reduktion mens nøjagtigheden bevares

Universel 

  • Dokumenter dine data på tablet, PC, Mac, netværk eller web

Analyser hurtigere 
En af de vigtigste præmisser i løbet af udviklingen af PointCab var at udvikle en analyse software, der analyserer en punktsky hurtigere end en laserscanner kan fange den. Den nyeste version analyserer standard jordbaserede scanning indenfor 5 sekunder. Desuden opnår PointCab fantastiske resultater på selv ældre maskiner og bærbare computere. 

Ingen punktsky import i CAD systemer
Med PointCab kan du analysere din punktsky ud fra din CAD-tegning. Således sparer du hele data importen. Desuden holder din tegnings fil sin sædvanlige størrelse. Således behøver din CAD-software ikke en punktsky interface eller en softwareopdatering. 

Kræver ingen træning
PointCab har en nem brugergrænseflade, der gør det muligt for en nybegynder og en professionel at analysere punktskyer hurtigt og effektivt uden oplæring. Et telefonopkald eller et onlinemøde med PointCab's supportteam er tilstrækkeligt til og komme i gang med PointCab. 

Færre data og mindre filstørrelser
Allerede efter første projekt, får du et stort indtryk af mængden af data i en laserscanning. Rådata, importerede punktskyer, flere gennemløbs processer af data, en hel punktsky i form af en database - datahåndtering bliver hurtigt en udfordring. 

Men med PointCab's layout er det op til 1000 gange mindre end de rå data for punktskyen. 3D resultater har her ofte kun en volumen på et par megabyte - et resultat nøjagtigt som punktskyen, men med en filstørrelse som er væsentligt reduceret. 

Klik punkter - aldrig mere 
Med PointCab skal du ikke beskæftige dig med enkelte målepunkter. Faktisk analyserer softwaren hvert enkelt målepunkt og skaber layout, sektion, poly linjer, profil linjer, DTM, meshes, projekt, dokumentation osv. 

Se mere information på PointCab's hjemmeside 

PointCab_Logo2.png
Senior Sales Partner 2019.jpg