FLEKSIBEL KONSULENTBISTAND TIL INNOVATIVE 3D opmålingsLØSNINGER

Søren Kvejborg, CEO og 3D specialist

Kvejborg ApS er en fremtidsminded konsulentvirksomhed med fokus på 3D scanning og opmåling, samt Reverse Engeneering, der sikrer virksomheder en langt mere effektiv produktionsproces. 

Virksomhedens mission er at tilbyde professionel og fleksibel konsulentbistand til virksomheder, der ønsker procesoptimering med opmåling, automatisering, scanning eller komplette 3D løsninger. Virksomheden yder salg og service af og med en lang række produkter!

Virksomheden blev etableret i 2009 af Søren Kvejborg, der siden 1998 har arbejdet som Maskinbygger. Det er baggrunden for de kompetencer, han i dag tilbyder i virksomheden, hvilket bl.a. tæller 3D scanning og opmåling af store emner med høj nøjagtighed og efterfølgende målerapport.

 

Profil af Søren Kvejborg
"Jeg er udadvendt, imødekommende og åben for nye ideer og tiltag. Jeg har let ved at arbejde på tværs af organisationen i en uformel omgangstone. Jeg er den type, der i en lang kø ud af et lokale åbner fløjdør nr. 2, så dem bag mig kan høste fordelen og komme hurtigere ud. Min erfaring har gennem årene givet mig ballast til idégenerering og sparring. Det har givet mig en god fornemmelse for, hvornår en idé er bæredygtig. Det er min overbevisning, at man kan, hvad man vil, og jeg kan lide at blive udfordret professionelt såvel som personligt."

 

Kvejborg ApS i TV MIDTVEST
Tirsdag d. 20-03-2012 var Søren Kvejborg gæst i programmet 'Iværksætterne' på TV MIDTVEST - en 30 min. udsendelse, der tegner et godt billede af Kvejborg ApS som firma og Søren Kvejborg som person. Se udsendelsen her.

soren-kvejborg.jpg
Senior Sales Partner 2019.jpg