Skip to main content

Vores 3D Softwares

Hos Kvejborg finder du en række forskellige 3D-softwares. Vi har både softwares, som særligt egner sig til kvalitetskontrol og inspektion, samt softwares som egner sig til reverse engineering. Men derudover finder du hos os også softwares, der kan lave punktskyer og overvåge dynamiske opmålinger.

Vi ved, at der ikke er en løsning, som passer til alle problemer. Derfor tilbyder vi flere forskellige 3D-softwares, så du kan få netop dét, der passer din virksomheds ønsker og behov. Alle vores softwares er nøje udvalgte og er blandt de førende på markedet.

Reverse engineering

I disse softwares kan du ud fra dine scanninger udvikle og ændre i modeller. Vi har softwaren til både nybegynderen og den erfarne, der tegner hver dag.

Inspektion​​ og kontrol

Kvalitetskontrol og inspektionssoftware gør, at du kan sammenligne dine scanninger med CAD-filer, så du derved kan tjekke for potentielle afvigelser.

Dynamisk opmåling

Med et dynamisk sporingsmodul, er det muligt for produktions- og procesingeniører at opnå positionen og orienteringen af ​​flere objekter i tid og rum.

Punktsky

Med denne type software er specialiseret i punktskyer. Disse gør, at du hurtigt og nemt lave og bearbejde punkskyer, som så kan importeres til et CAD-program.