Leder du efter et softwareprogram, som gør scan to CAD nemt og hurtigt? Hos Kvejborg ApS forhandler vi 3D-scannere og efterbehandlingssoftware såsom VXmodel, som vi leverer til kunder i hele Danmark. VXmodel gør det hurtigere og nemmere end nogensinde før at efterbehandle 3D-scanninger for derpå at eksportere dem til et almindeligt CAD-program. Derpå kan scanningerne justeres og videreforarbejdes.

Hurtigt og effektivt med en simpel brugergrænseflade

VXmodel gør det nemt at justere din scanning til koordinatsystemet, så den matcher dine designkrav ved scan to CAD. Samtidig forbedrer programmet 3D-scanningens overflade hurtigt og effektivt. Dermed har du det perfekte udgangspunkt til bl.a. reverse engineering.

VXmodel har 100 procent fokus på efterbehandling af 3D-scanninger. Der er det, som du skal bruge og ikke mere. Du får med andre ord en simpel brugergrænseflade uden for mange muligheder, så du hurtigt kan lære programmet at kende, og så du hurtigt kan efterbehandle dine 3D-scanninger og gøre dem klar til 3D-print eller videreforarbejdning i et CAD-program.

Du kan overføre dit featuretræ direkte til SolidWorks, og du får alle de informationer med, som du behøver for at kunne lave reverse engineering, såsom NURBS, overflader og tværsnit samt de geometriske enheder. Det kræver blot et klik.

Go!SCAN 3D's farvefunktion er nu understøttet, så du kan genanvende teksturen fra et scan til dit rene mesh og dermed få en original kvalitetsgengivelse af emnet.​​

Kontakt os for at høre mere om scan to CAD

Du er altid velkommen til at høre mere om scan to CAD med VXmodel, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Vi står også gerne til rådighed med professionel rådgivning og vejledning.

Du kan ringe til os på telefon 40 72 16 87 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@kvejborg.dk.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Ønsker du mere information om produktet?​

Så sender vi det gerne til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning.

Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende !

Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

De bedste hilsner

Jacob Dørr Sørensen

CEO

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvejborg ApS

Algade 31, Koldby

7752 Snedsted

CVR: 35387579

Ring til os på:

+ 45 4072 1687

Mail til os på:

info@kvejborg.dk

•  Nyheder

​•  Om os

•  Kontakt

•  Følg os på  linkedin-white