Skip to main content

Hurtigere processer, kortere ventetid og øget effektivitet

Phiro er et visuelt kommunikationsbureau, som har specialiseret sig i at levere billedmateriale til salg og marketing. Gennem deres arbejde visualiserer de fotorealistiske 3D-løsninger i højeste kvalitet. De leverer billeder til såvel nationale som internationale virksomheder.

Præcist men ikke hurtigt nok

Inden Phiro valgte at investere i en ny 3D-scanner havde de en anden, som de brugte til deres opgaver. Scanneren var nøjagtig, men desværre meget langsom. Og det betød desværre, at det var tidskrævende at scanne hvert emne. Kunderne kunne derfor risikere at vente unødvendigt på deres bestilling.

Desuden følte de hos Phiro sig også låste i den daværende scanningssoftware. De kunne fx. ikke være flere brugere, som arbejdede med det samme scan samtidigt.

Hos Phiro manglede de derfor en hurtigere 3D-scanner med en mere fleksibel efterbehandlingssoftware.

“Selve produktet gør jo det, der blev demonstreret – og takket være softwareopdateringerne bliver den ved med at performe. Så der er vi rigtig, rigtig fin tilfredse”

Rasmus Friis Skovgaard, medejer og salgsdirektør hos Phiro

Hastighed var nøglen

Én af de væsentligste årsager til, at Phiro valgte at investere i en MetraSCAN Black Elite fra Creaform var derfor, scannerens hastighed. I det daglige bruger Phiro i dag deres scanner til levere mange forskellige 3D-ydelser, bl.a. produkt- og miljøbilleder, produktanimationer, miljøanimationer, Motion Design, og Augmented Reality (AR).

Denne investering har betydet, at deres scanningsproces er langt hurtigere end før. Altså har de takket være scanneren kunne reducere kundens ventetid samt produktpriser.

Men udover MetraSCAN valgte Phiro også tilkøbt Creaforms scanningssoftware VXelement. Fordelen ved denne, modsat det Phiro tidligere brugte, er, at flere medarbejdere kan bruge det samtidigt.

Rasmus Friis Skovgaard, medejer og salgsdirektør hos Phiro A/S​

“Softwaren fungerer rigtig godt. Og derudover synes jeg, at det er vigtigt, at vi kan bruge softwaren på flere maskiner. Med vores tidligere løsning skulle vi jo købe licenser til alle, der skulle bruge det. For os var det derfor vigtigt, at vi ikke følte os begrænsede på samme måde.”