”Min bekymring var, hvor hurtigt vores nye scanner kunne leveres”

Så præcist beskriver medejer og salgsdirektør af Phiro A/S, Rasmus Friis Skovgaard, sin største bekymring efter, at han havde bestilt sin nye MetraScan fra Creaform.

I timerne forinden havde Rasmus og et par kolleger fået demonstreret mulighederne med 3D-scanning.

Som visuelt kommunikationsbureau var 3D-scanning ikke fjernt for Phiro A/S. De havde nemlig for 1 år siden investeret i teknologien. Men det indkøbte udstyr var langsomt hvilket resulterede i, at der var bekymring, om der kunne køres projekter i større skala.

Så kom Morten og Søren fra Kvejborg ApS på besøg…

”Da vi kontaktede Creaform og Kvejborg ApS, fik vi hurtigt sat en demonstration af scanneren op i vores lokaler i Aarhus”, beretter Rasmus Friis Skovgaard. ” Vi blev meget imponeret over den hastighed, MetraScan kunne udføre den opgave, vi havde stillet til demonstrationen.

Vi havde brug for hastighed og præcision, og her fik vi syn for sagen. Det var enestående. Samtidig havde vi en følelse af, at Kvejborg var med os hele vejen”.

Metrascan fra Creaform kan i høj grad anvendes til at gøre producerede emner digitale, så de kan benyttes til design og indretning.

Og den kan i mindst lige så høj grad anvendes til opmåling og dokumentation, hvor hastighed, præcision og den enormt intuitive brugerflade kan løfte langt de fleste måleopgaver i produktionen.

Vil du også imponeres med hastighed og præcision i absolut topklasse?

Har du ligesom Rasmus behov for at få digitaliseret dine emner eller har du brug for en hurtig og præcis løsning til dine måleopgaver?

Så kommer vi meget gerne uforpligtende forbi og viser dig, hvor lille investeringen er i forhold til den værdi, scanneren skaber.

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning.

Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende !

Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

De bedste hilsner

Jacob Dørr Sørensen

CEO

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvejborg ApS

Algade 31, Koldby

7752 Snedsted

CVR: 35387579

Ring til os på:

+ 45 4072 1687

Mail til os på:

info@kvejborg.dk

•  Nyheder

​•  Om os

•  Kontakt

•  Følg os på  linkedin-white