Kvejborg laver kontrolopmålinger på tårne til havvindmøller, inden de sendes ud på havet, hvilket skåner miljøet og sparer vindmølleindustrien for mange penge.

Når en vindmølle monteres ude på havet, er det vigtigt at den passer meget nøjagtigt ned i fundamentet, for at kunne holde til de kraftige stød fra vind og vand. Derfor er det nødvendigt at sejle hele vejen tilbage, hvis vindmølletårnet viser sig ikke at passe, hvilket er en meget dyr affære.

Dette problem har Kvejborg ApS en løsning på, ved hjælp af såkaldt fotoparametri, er det nu muligt at opmåle vindmølletårnet inden det bliver sejlet ud på havet. Ud fra opmålingen kan Kvejborg ApS sammenligne rapporten fra den tidligere fundament opmåling. Ved at ligge hulmønstret fra de 2 opmålinger oven på hinanden, kan Kvejborg afgøre hvorvidt tårnet vil passe inden for den tilladte tolerence. Hvis tårnet ikke passer, vil det ikke blive sejlet ud på havet, og en masse penge og CO2 er dermed sparet - i dette tilfælde til fordel for Siemens Wind Power

Der bliver taget en masse billeder, og ved hjælp af nogle unikke positioneringsmærker, der sættes på vindmølletårnet, kan computeren sammensætte dem til en tredimensionel helhed. Derfra kan man udlede de nøjagtige mål på vindmølletårnet. I dette tilfælde op til +/- 0,2mm på Ø6m tårn

Kontrolopmålingen varer ca. 1½ time.

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning.

Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende !

Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

De bedste hilsner

Jacob Dørr Sørensen

CEO

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvejborg ApS

Algade 31, Koldby

7752 Snedsted

CVR: 35387579

Ring til os på:

+ 45 4072 1687

Mail til os på:

info@kvejborg.dk

•  Nyheder

​•  Om os

•  Kontakt

•  Følg os på  linkedin-white