Skip to main content

Metrologisk og bærbar 3D-scanner til store dele

Du får her en bærbar 3D-scanner, der bygger videre på de egenskaber, som har gjort HandySCAN-serien til en sand favorit hos brugere verden over. Og derudover er denne optimeret til at indsamle meget nøjagtige 3D-målingger på store og komplekse dele, der typisk findes i luftfarts-, transport-, energi-, mine- og tungindustrierne.

Stor delstørrelse og hastighed

På grund af de 38 laserlinjer og det store scanningsområde er HandySCAN MAX 3D-scanneren til hurtig og nem måling af store emner. For samtidigt med at du kan måle emner på helt op til 15 meter, har du også inden for få minutter metrologiske resultater. Men derudover kan du også både scanne mindre områder med bemærkelsesværdig kvalitet på kort afstand samt store dele med meget høj hastighed fra en længere af stand. Dette er muligt, da HandySCAN MAX har en Flex Volume-funktion. Altså kan du afhængigt af dit emne frit arbejde inden for en arbejdsafstand, der hedder 0,3 til 2,5 meter.

Nøjagtighed og høj opløsning


Takket være dens dynamisk reference og optimeret volumetrisk nøjagtig er denne 3D-måleløsning designet til opmåling i barske miljøer. Dermed er du uanset miljø sikret samme høje nøjagtighed – også selvom den bruges af brugere med forskellige erfaringsniveauer. Og ikke nok med det har HandySCAN MAX en realtidskalibreringsfunktion. Det betyder, at den automatisk kalibrerer under scanningsprocessen.

Alsidighed og enkelhed


HandySCAN MAX kan håndtere alle overfladetyper, herunder skinnende, fedtede og endda reflekterende overflader. Med den behøver du derfor ikke overfladebehandling eller klargøring af emner. Og med sine sofistikerede algoritmer og billedbehandling optimerer dens funktion Smart-Surface Algorithm dine overflademålinger. Det forbedrer sporingen, ydeevnen og aflæsningen af vanskelige og kontrasterende overflader. For dig som bruger betyder det en enklere scanningsproces.

Vil du gerne se 3D-scanneren i virkeligheden?

Så kommer vi hellere end gerne og laver en demonstration hos dig – helt uforpligtende. Alt du skal gøre er at udfylde skemaet, og så ringer vi dig op.

Vi glæder os til at høre fra dig.​