Skip to main content

Scan-to-CAD med VXmodel

VXmodel er en efterbehandlingssoftware, der gør det nemmere end nogensinde før at efterbehandle 3D-scanninger. Med VXmodel er du sikret den mest enkle vej fra 3D-scanning til CAD eller produktion.

Kan bruges sammen med enhver CAD-software

Du kan med ét enkelt højreklik eksportere dine 3D-data og færdiggøre dit design i din foretrukne CAD-platform. Du slipper derfor for at bruge tid på at lære et nyt system at kende. VXmodel kan bruges sammen med alle CAD-platforme, der bruger standardformater (.iges, .setp, .dxf).

Brugerflade med fokus på enkelthed og hastighed

Med VXmodels intuitive brugerflade kan brugere, der sætter pris på enkelhed og hastighed, navigere i softwaren med lethed og selvtillid og uden nogen forudgående indlæring.

Mesh-optimering og 3D-printning

VXmodels kraftfulde forberedelses- og forbedringsværktøjer giver dig mulighed for hurtigt at redigere mesh og justere 3D-scanningsdata. Når du har forbedret og renset din 3D-scanning, har du adgang til et brugbart og optimeret mesh, der er klar til 3D-print eller enhver anden anvendelse.

Produktudvikling og reverse engineering

Du kan med VXmodels intuitive funktioner nemt udtrække alle de oplysninger fra mesh’et, der er nødvendige i forbindelse med produktudvikling og reverse engineering. Herefter kan du frit overføre disse til din foretrukne CAD-software og påbegynde 3D-modelleringen af dit nye produkt.

Vil du vide mere om VXmodel?

Har du spørgsmål VXmodel eller scan-to-CAD, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står desuden også gerne til rådighed med professionel rådgivning og vejledning.​

Du kan kontakte os på enten telefon 40 72 16 87 eller e-mail info@kvejborg.dk.