Kom i mål med din kvalitetskontrol med VXInspect

VXinspect er et meget intuitivt 3D inspektions-software, der er designet til produktionsfirmaer, til kvalitetskontrol og First Article Inspection (FAI).

Det er integreret direkte i VXelements™, som er Creaforms software platform. VXinspect gør det utroligt simpelt at udføre kvalitetskontrol baseret på dine scanninger og probinger.

OBS – VXinspect er et software med GRATIS VEDLIGEHOLDELSE, så længe man betaler maintenance på sin scanner.

FUNKTIONER OG FORDELE

For at møde kundebehovene for enkelthed og nemme løsninger, er VXinspect fuldstændigt integreret med alle Creaforms teknologier.

IMPORTÉR CAD-FILER

VXinspect understøtter CAD-filer som IGES og STEP-filer. Dette gør det muligt at lave direkte sammenligninger med scannet af et produceret emne, og dets CAD-fil, for at skabe fortåelse for emnets produktionsfejl.

FORSKELLIGE OPMÅLINGSMETODER

VXinspect er det første software til at integrere både berøring med probe, og optiske opmålinger med 3D-scannere ind i et unikt og intuitivt software. Det er også muligt at importere meshes til softwaret.

Ønsker du mere information om produktet?​
Så sender vi det gerne til dig

  Vælg model

  Vores kunder omfatter bl.a.:
  Book en demonstration

  Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning. Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

  ​Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende!

  ​Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

  ​De bedste hilsner
  Jacob Dørr Sørensen
  CEO

   Kvejborg ApS
   Algade 31, Koldby 7752 Snedsted
   CVR: 35387579
   Ring til os på:

   Mail til os på:
   info@kvejborg.dk

   © Copyright – All rights reserved.

   Til top