Skip to main content

3D-måleudstyr

Hos Kvejborg har vi været stolte forhandlere af Creaforms håndholdte 3D-scannere siden 2010.

Creaform er en Canadisk producent,  der siden 2002 har specialiseret sig i at lave 3D-måleudstyr. De er anerkendte eksperter og førende på markedet. Disse scannere er designet til at være super fleksible, så de passer ind i de fleste produktionsmiljøer. Uanset om det handler om reverse engineering eller kvalitetskontrol, kan Creaforms scannere gøre en markant forskel. Med en 3D-scanner fra Creaform kan I hurtigere udvikle nye produkter og reducere time-to-market. Samtidig kan scanneren hjælpe med at lette arbejdsbyrden ved at effektivisere kvalitetssikringen.

En kvalitetsscanner kan være nøglen til en væsentlig konkurrencefordel, idet den hjælper med at skære ned på både tid og omkostninger i forbindelse med produktudvikling og optimering af jeres produktionsprocesser.

Vi har gjort det lettere for dig at vælge, hvilken 3D-scanner der kan være det rigtige valg for at løse behovet i din virksomhed.

Se efter de forskellige ikoner, der illustrerer, om vi anbefaler de enkelte scannere til hhv. kvalitetskontrol, produktudvikling og til store emner.

Ideel til kvalitetskontrol
Ideel til produktudvikling
Ideel til store emner