Helt nyt: oplev fremtidens laser scanner

Vi prøver noget nyt. Derfor har vi i samarbejde med folkene fra API arrangeret hele to roadshows, hvor der er fokus op den nyeste teknologi inden for laser scanning. Og du er hermed inviteret!

Som noget særligt og eksklusivt får du her lov til at komme helt tæt på den fantastiske API 9D Lader. Vi synes selv, den er ret fed, men vi håber altså også, at du bliver en smule fascineret – og måske også lidt overrasket når du hører, hvordan den kan gøre jeres nuværende arbejde meget nemmere og mere effektivt. Den er nemlig specielt designet til industrielt arbejde. I jeres arbejde vil det betyde, at I kan lave nøjagtige 3D-modeller af hele emner eller specifikke områder (ned til 0,06mm/10m). Ret fedt, ikke?

Det er arrangement, du bestemt ikke vil misse! Så sæt et stort kryds i kalenderen enten onsdag d. 31. maj eller torsdag d. 1. juni.

Og udover at opleve API 9D Lader, får du selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål – både til os og de gode folk fra API. Vi vil alle sammen gøre vores bedste for, at du går hjem med en forståelse af, hvad en laser scanner kan gøre for jeres arbejde, samt hvordan den kan implementeres i jeres virksomhed.

Her er de mere praktiske informationer

1. Roadshow

Dato: onsdag 31. maj 2023

Tidspunkt: 10.00-13.00

Sted: Bladt Industries A/S, Nørredybet 1, 9220 Aalborg

2. Roadshow

Dato: torsdag 1. juni 2023

Tidspunkt: 10.00-13.00

Sted: Ørsted, Kraftværksvej 53, 7000 Fredericia

Vi sørger desuden for en let frokost.

Det er vores fornemmelse, at der kommer mange til vores roadshows. Derfor vil vi utrolig gerne have, at I senest fredag d. 26. maj bekræfter jeres deltagelse. På den måde kan vi sikre, at der er plads til alle.

Vi ser frem til dagen og glæder os helt enormt til at se jer til vores roadshows. Sammen tager vi et kæmpe skrift ind i fremtidens laser scanning.

Dato
11. maj 2023
Del opslag
Vores kunder omfatter bl.a.:
Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning. Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

​Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende!

​Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

​De bedste hilsner
Jacob Dørr Sørensen
CEO

  Kvejborg ApS
  Algade 31, Koldby 7752 Snedsted
  CVR: 35387579
  Ring til os på:

  Mail til os på:
  info@kvejborg.dk

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top