Webinar: Hvordan præcise måleværktøjer fører til tidsbesparelse

I de seneste år, har vi set en klar stigning i 3D-scanning til kvalitetskontrol og kvalitetssikring. For en stor del af de potentielle brugere/kunder (≈26%) er den vigtigste faktor, der bremser implementering af ​​3D-scanningsteknologi, enten mangel på viden inden for 3D-måleteknologi eller et tillidsproblem mod 3D-scannere som et pålideligt måleværktøj. Dette er endnu mere udbredt i produktioner med høje nøjagtighedskrav, eller når man prøver at måle store komponenter.

​I dette gratis webinar vil Jerome-Alexandre Lavoie, produktchef hos Creaform, præsentere en case-study, der viser, hvordan meget nøjagtige målinger opnået ved hjælp af håndholdte 3D-scannere har bidraget  til at øge konkurrenceevnenhos Voestalpine, som er en globalt stål og teknologi virksomhed. 

Derudover vil Olivier Plamondon, teknisk produktchef hos Creaform, forklare, hvordan volumetriske artefakter kan anvendes for at bevise, at 3D-scannere er pålideligt måleudstyr.

Brug en halv times tid sammen med Creaforms eksperter og forstå, hvordan 3D-scannere (bærbare og/eller automatiserede) er pålideligt måleudstyr, og hvorfor CMM ikke er de eneste tilgængelige værktøjer til at måle nøjagtigt.

Dato
7. oktober 2022
Del opslag
Vores kunder omfatter bl.a.:
Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning. Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

​Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende!

​Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

​De bedste hilsner
Jacob Dørr Sørensen
CEO

  Kvejborg ApS
  Algade 31, Koldby 7752 Snedsted
  CVR: 35387579
  Ring til os på:

  Mail til os på:
  info@kvejborg.dk

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top