Telefon: 40 72 16 87

E-mail: info@kvejborg.dk

​Reverse engineering og 3D-modellering

​Overvejer du at outsource dine reverse engineering-opgaver? Hos Kvejborg ApS har vi specialiseret os i bl.a. 3D-scanning, 3D-modellering og reverse engineering. Vi hjælper virksomheder i hele Danmark.

Vi har det rette udstyr til reverse engineering

Dit firma har travlt. Nogle opgaver kan ikke løses på grund af tidsmangel. Hvorfor sige nej til disse opgaver? Vi har udstyret og erfaringen til at udføre reverse engineering-opgaver, så du altid er garanteret et resultat, der indfrier dine forventninger.

Tag nogle billeder og beskriv kortfattet opgaven. Send dette samt scanningsfilen i en e-mail til os. Alle oplysninger såsom billeder, data og filer bliver naturligvis behandlet med største diskretion. Herefter sørger vi for resten, så du kan fokusere på jeres kernekompetencer. Vi kan også udføre hele opgaven med både scanning og reverse engineering.

Vi har mange års erfaring, og ingen opgaver er for store eller for små til os. Vores uvildige løsningsorienterede kan med sikkerhed guide dig i den rigtige retning, uanset om du vælger os til at løse opgaven eller ej.

Alle oplysninger - billeder, data og filer bliver selvfølgelig behandlet med største diskretion

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om vores priser og ydelser, og vi tager gerne en snak med dig, så vi kan lave det rigtige set-up i fællesskab. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for reverse engineering.

Du kan ringe til os på telefon 40 72 16 87 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til vores e-mail info@kvejborg.dk.

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Kvejborg ApS
CVR: 35387579

​Telefon: 40 72 16 87

Algade 31, Koldby, 7752 Snedsted 

Sociale medier​