Forrest på kvaliteten med PolyWorks|Inspector

Kvejborg skal altid være på forkant med udviklingen. Det kræver vores kunder af os.


Søren og Thomas får de kommende 3 dage et kompetanceløft i anvendelse af PolyWorks|Inspector, et universelt 3D ​analyse- og kvalitetssikringssoftware, der arbejder perfekt sammen med såvel Creaforms håndholdte scannere som HandySCAN Black Elite samt API Laser trackere.


PolyWorks softwarepakke maksimerer produktivitet, kvalitet og fortjeneste når 3D-måle teknologier bliver integreret i industrielle fremstillingsprocesser. Fra design af værktøjer og prototyper, ned til den endelige kontrol af det endelige produkt.

PolyWorks tilbyder avancerede løsninger til at dække hele produktudviklingen og er den mest fleksible softwareløsning på 3D-metrologi markedet. Denne fleksibilitet gør det muligt for vores kunder at udvikle succesfulde og effektive arbejdsmetoder i produktionen.


Efter disse intense dage vil Søren og Thomas kunne være med til at sikre kvaliteten i hos danske produktionsvirksomheder samt assistere med opmåling og dokumentation.

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning.

Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende !

Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

De bedste hilsner

Jacob Dørr Sørensen

CEO

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvejborg ApS

Algade 31, Koldby

7752 Snedsted

CVR: 35387579

Ring til os på:

+ 45 4072 1687

Mail til os på:

info@kvejborg.dk

•  Nyheder

​•  Om os

•  Kontakt

•  Følg os på  linkedin-white