VXmodel: Direkte fra scan til CAD

​VXmodel er et efterbehandlingsprogram, der er direkte integreret i VXelements, som er Creaform's 3D software platform. Dette program giver adgang til at bruge data fra 3D scanninger direkte til 3D printning eller i CAD software. VXmodel giver verdens nemmeste og hurtigste vej fra 3D scanninger til Computer-Aided Design (CAD).


Fordele og egenskaber

Placering

Med VXmodel er det let at placere scans i den korrekte orientering, alt du skal gøre er at styre / oprette dit scan ved at bruge fikspunkter. Så starter du dit CAD design på et godt og solidt fundament.


Geometriske enheder & snit-tegning

Brug din 3D scanning som en reference til dit design: Få alt information du behøver fra mesh'et ved at lave geometriske enheder, kurver, snit og selv NURBS overflader for at karakterisere de forskellige overflader.


VXmodel er meget fleksibelt og brugervenligt, og lader dig opdele mesh'et i alle de forskellige parametriske enheder du skal bruge i dit CAD software.


Mesh forbedringer

Med VXmodel kan du forbedre 3D scanningsmesh'et og gøre et bedre egnet til CAD eller 3D printning: 'Heal' mesh'et for fejl, forøg glatheden på overfladerne, optimer filstørrelsen med et smart decimerings-værktøj osv.


Mesh ændringer

VXmodel vil hjælpe dig med at rette i det 3D scannede mesh, gøre det vandtæt og hurtigt lave det til filer, der er klare til at blive 3D-printet.


VXmodel er fuldt integreret med Creaforms 3D scannere, hvilket giver den nemmeste og hurtigste vej fra dine 3D scans til CAD.


Læs mere omkring VXmodel.

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning.

Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende !

Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

De bedste hilsner

Jacob Dørr Sørensen

CEO

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvejborg ApS

Algade 31, Koldby

7752 Snedsted

CVR: 35387579

Ring til os på:

+ 45 4072 1687

Mail til os på:

info@kvejborg.dk

•  Nyheder

​•  Om os

•  Kontakt

•  Følg os på  linkedin-white