HandySCAN på hi´19

​Hænger du dig i detaljer? Så kom og mød vores nye HandySCAN 3D

Djævlen sidder i detaljen. Det ved enhver, der arbejder med at fremstille et eller andet - en skovl, et wc-bræt eller gafler. Uanset hvad så er detaljen vigtig for at få et godt produkt og i sidste ende det, der sikrer din virksomheds succes.

Skal vi hjælpe dig med at få styr på detaljerne?

​Det er faktisk ikke så svært.

​Og heller ikke specielt tidskrævende.

​Måske har du gættet det… Vi har fået en ny scanner i sortimentet, og den er fænomenal til detaljer.

HandySCAN 3D scanner med en nøjagtighed på op mod 0,025mm. Med andre ord er der ikke meget den overser, og det gør den særdeles velegnet til brug ved fx produktudvikling, produktionsoptimering og kvalitetskontrol.

Vi giver lige et eksempel.

En fabrik fremstiller gafler. Det sker ved hjælp af en form, som det flydende stål hældes i. Når den færdige gaffel tages ud af formen, sker det, at den giver sig lidt - måske bøjer tænderne lidt til venstre. Skæve gafler er ikke i høj kurs.

Kunsten er derfor at regne ud, hvor mange millimeter tænderne bøjer til venstre, når de kommer ud af formen, og herefter skabe en (skæv) form, der bøjer tænderne akkurat så meget i den modsatte retning, så gaflen, når den er kommet ud af formen, ender med at blive perfekt og lige.

Her er HandySCAN 3D din nye bedste ven

​Med et scanningsområde med 11 laserkryds (det er pænt mange laserkryds i en scanner) og op mod 1,3 mio. målinger i sekundet (det er pænt mange målinger pr. sekund) scanner vi nu først den lige form og derefter den skæve gaffel.

Ved at sammenligne de to scanninger, får vi nu et meget nøjagtigt billede af, hvor mange millimeter gaflens tænder bøjer til venstre.

Og Vupti har vi opskriften på at udvikle en perfekt, skæv form, der i sidste ende giver en perfekt lige gaffel.

Og når nu vi er ved de vigtige detaljer, så vil vi da lige nævne, at HandySCAN 3D har vundet den eftertragtede Red Dot Designpris i 2019. for sin brugervenlighed, sin evne til at scanne ekstremt nøjagtigt selv på svære overflader og ja, naturligvis for sit lækre design.

Vil du have flere detaljer og selv prøve HandySCAN 3D, så kig forbi vores stand på Hi Tech & Industry Scandinavia messen den 1.-3. oktober 2019. Her kan du også få historien om, hvordan Boeing bruger HandySCAN 3D til at registrere og måle buler i deres fly, og hvilken positiv konsekvens det har haft for deres kvalitetskontrol.

Vi glæder os til at se dig.

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning.

Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende !

Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

De bedste hilsner

Jacob Dørr Sørensen

CEO

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvejborg ApS

Algade 31, Koldby

7752 Snedsted

CVR: 35387579

Ring til os på:

+ 45 4072 1687

Mail til os på:

info@kvejborg.dk

•  Nyheder

​•  Om os

•  Kontakt

•  Følg os på  linkedin-white