Kvejborg en del af AM-Link

Det er med stor glæde at kunne fortælle at vi nu er en del af AM-Link Network Partner.

- Vi er utrolig stolte over at blive en del af AM-Link. Det er fantastisk at se at selvom AM-Link primært arbejder med 3D print, også kan inkludere 3D scan til at kunne verificere om det printede reelt overholder de mål og tolerancer der bliver påkrævet. Det er den type samarbejde på tværs af brancher der skaber udvikling. – siger Søren Kvejborg, og fortsætter - Vi glæder os til at være med som støtte for organisationer der ser det som en naturlig del af deres strategi. Men også til at hjælpe de virksomheder der først nu skal ind i implementeringen, og lære teknologien at kende og blive trygge i den.

Peter Tommy Nielsen der er afdelingsleder ved AM-Link siger - Det er en gevinst, at Kvejborg ApS også er indtrådt i AM Link netværket. Deres erfaring og kunnen indenfor 3D scanning, kan bringes i spil når geometrisk kvalitetskontrol 3D printede produkter skal verificeres. Omvendt kan 3D scan også bistå ved før print processen. F.eks. kortlægge manglende materiale ved et defekt emne og dermed bidrage til bedst mulige printstrategi. Teknologi, materialer, metoder og nogle gange kombination indeholder ufattelige muligheder. Netop det er essensen i AM Link, som er motorvejen til bedst mulige løsning indenfor 3D print og Additive Manufacturing. - Afslutter Peter Tommy Nielsen.

Se mere om AM-Link på deres hjemmeside

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning.

Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende !

Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

De bedste hilsner

Jacob Dørr Sørensen

CEO

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvejborg ApS

Algade 31, Koldby

7752 Snedsted

CVR: 35387579

Ring til os på:

+ 45 4072 1687

Mail til os på:

info@kvejborg.dk

•  Nyheder

​•  Om os

•  Kontakt

•  Følg os på  linkedin-white