Vi henter stor ordre hos DONG

Opmåling af offshorefundamenter til vindmøller er en god forretning hos Kvejborg ApS, der har landet en stor ordre fra DONG.


Efter at have gennemført 3D-opmålinger af vindmøllefundamenterne for Dong Energy på Westermost Rough har virksomheden Kvejborg ApS nu landet endnu en Dong-ordre. Denne gang gælder det Dong Energys tyske offshorepark Gode Wind.


- Vi laver simpelthen 3D-opmålinger af offshorefundamenterne, ganske enkelt for at se om vindmølletårnene passer sammen med fundamenterne. Først drejede det sig om 12 testmålinger, men nu skal vi altså måle samtlige 97 TP-fundamenter, forklarer CEO hos Kvejborg 


Søren Kvejborg og uddyber:

- Vi foretager opmålingerne, inden havmøllerne sendes til havs, og måler både på fundamenter og tårne. På den måde kan vi se, om boltene overholder tolerancerne eller skal bores op. Hvilket er en bekostelig affære inden afskibning, men langt mere bekostelig, hvis man først finder ud af det, når vindmølletårnet hænger i en kran langt ude på havet.

Derfor slår Søren Kvejborg og dennes to kollegaer i disse uger deres folder hos Bladt Industries, hvorfra fundamenterne til Gode Wind afskibes.


Læs også:​Dong vælger Vestas igen


- Det her er jo et bevis på, at Dong tænker sig om og har fokus på at holde omkostningerne nede. Vi er i fuld gang med at måle op. Bladt udskiber i øjeblikket fire fundamenter om ugen og i næste uge udskibes det tiende. Hvornår vi er færdige, har jeg ikke lige et bud på, fortæller han.


Fremgang i top og bund

Søren Kvejborg er ellers en travl mand. Fra regnskabsåret 2013 til 2014 har han mere end fordoblet omsætningen fra 794.406 kr. til 1.527.984 kr. Resultatet på bundlinjen har fulgt samme udvikling. Fra et lille overskud på 194.285 kr. i 2013 til 462.091 kr. i 2014.

- Ja, det er jo gået godt. Og det er bare et spørgsmål om udbud og efterspørgsel – og så at jeg har fået nogle store kunder, som Dong Energy, Siemens og MAN Diesel. Det har også betydet, at jeg har udvidet med to mand, fortæller han om fremgangen.


Læs også:​Helhedsløsninger åbner danske muligheder for EC Power


Og om forventningerne til 2015 siger Søren Kvejborg.

- Jeg forventer en vækst på tyve procent. Det skulle nok være muligt.

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning.

Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende !

Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

De bedste hilsner

Jacob Dørr Sørensen

CEO

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvejborg ApS

Algade 31, Koldby

7752 Snedsted

CVR: 35387579

Ring til os på:

+ 45 4072 1687

Mail til os på:

info@kvejborg.dk

•  Nyheder

​•  Om os

•  Kontakt

•  Følg os på  linkedin-white