VXinspect - Nyt og simpelt inspektions-software

VXinspect er et meget intuitivt 3D inspektions-software, der er designet til produktionsfirmaer, til kvalitetskontrol og First Article Inspection (FAI).


Det er integreret direkte i VXelements™, som er Creaforms software platform. VXinspect gør det utroligt simpelt at udføre kvalitetskontrol baseret på dine scanninger og probinger.

OBS - VXinspect er et software med GRATIS VEDLIGEHOLDELSE, så længe man betaler maintenance på sin scanner.


Funktioner og fordele

For at møde kundebehovene for enkelthed og nemme løsninger, er VXinspect fuldstændigt integreret med alle Creaforms teknologier.


Importér CAD-filer

VXinspect understøtter CAD-filer som IGES og STEP-filer. Dette gør det muligt at lave direkte sammenligninger med scannet af et produceret emne, og dets CAD-fil, for at skabe forståelse for emnets produktionsfejl.


Forskellige opmålingsmetoder

VXinspect er det første software til at integrere både berøring med probe, og optiske opmålinger med 3D-scannere ind i et unikt og intuitivt software. Det er også muligt at importere meshes til softwaret.


Opretning

Før man starter måle- og inspektionsprocessen, er det afgørende, at man positionerer sit emne. VXinspect har gjort det simpelt at oprette sit emne til CAD-filen med forskellige værktøjer.


Geometrisk dimensionering and fastsættelse af tolerancer (GD&T)

VXinspect’s brugerflade tilbyder en nem måde at sætte GD&T principper og standarter til inspektionsprojektet - selv for brugere uden omfattende viden med GD&T.


Læs mere omkring VXinsepct

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning.

Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende !

Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

De bedste hilsner

Jacob Dørr Sørensen

CEO

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvejborg ApS

Algade 31, Koldby

7752 Snedsted

CVR: 35387579

Ring til os på:

+ 45 4072 1687

Mail til os på:

info@kvejborg.dk

•  Nyheder

​•  Om os

•  Kontakt

•  Følg os på  linkedin-white