VXinspect - Nyt og simpelt inspektions-software

VXinspect er et meget intuitivt 3D inspektions-software, der er designet til produktionsfirmaer, til kvalitetskontrol og First Article Inspection (FAI).


Det er integreret direkte i VXelements™, som er Creaforms software platform. VXinspect gør det utroligt simpelt at udføre kvalitetskontrol baseret på dine scanninger og probinger.

OBS - VXinspect er et software med GRATIS VEDLIGEHOLDELSE, så længe man betaler maintenance på sin scanner.


Funktioner og fordele

For at møde kundebehovene for enkelthed og nemme løsninger, er VXinspect fuldstændigt integreret med alle Creaforms teknologier.


Importér CAD-filer

VXinspect understøtter CAD-filer som IGES og STEP-filer. Dette gør det muligt at lave direkte sammenligninger med scannet af et produceret emne, og dets CAD-fil, for at skabe forståelse for emnets produktionsfejl.


Forskellige opmålingsmetoder

VXinspect er det første software til at integrere både berøring med probe, og optiske opmålinger med 3D-scannere ind i et unikt og intuitivt software. Det er også muligt at importere meshes til softwaret.


Opretning

Før man starter måle- og inspektionsprocessen, er det afgørende, at man positionerer sit emne. VXinspect har gjort det simpelt at oprette sit emne til CAD-filen med forskellige værktøjer.


Geometrisk dimensionering and fastsættelse af tolerancer (GD&T)

VXinspect’s brugerflade tilbyder en nem måde at sætte GD&T principper og standarter til inspektionsprojektet - selv for brugere uden omfattende viden med GD&T.


Læs mere omkring VXinsepct

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Kvejborg ApS
CVR: 35387579

​Telefon: 40 72 16 87

Algade 31, Koldby, 7752 Snedsted 

Sociale medier​