Skip to main content

Creaform udgiver VXelements 11

Den store opgradering byder på et helt nyt VXinspect-modul, udvidede muligheder for kvalitetskontrol, kompatibilitet med robotsystemer og hidtil uset brugervenlighed.

Creaform meddelte i dag, at de har lanceret VXelements 11, en længe ventet opgradering med en imponerende række nye funktioner og øgede ydeevner.

Det nye ved VXelements 11

Den største ændring i VXelements 11 er sket i VXinspect, VXelements’ modul til måling og inspektion af dimensioner. VXinspect er blevet segmenteret i to forskellige moduler: VXinspect|Analysis og VXinspect|Quality Control. Begge er blevet fuldstændig gentænkt og optimeret baseret på to forskellige faser i produktionens kvalitetskontrolproces:

  • VXinspect|Analysis er en intuitiv og brugervenlig inspektionssoftware, der strømliner design og dimensionelle grundårsagsanalyser i fremstillingen.

  • VXinspect|Quality Control er en komplet 3D-inspektionssoftware til avancerede anvendelser af kvalitetskontrol i efterfølgende produktionsfaser.

VXelements’ scan-til-CAD-modul til reverse engineering og additive manufacturing-workflows, VXmodel, er nu kompatibelt med Fusion 360, en stadig mere populær cloud-baseret CAD-software til produktdesign og -udvikling. Fusion 360 er nu en del af rækken af sømløse integrationer med andre CAD-løsninger, herunder SolidWorks, Inventor og Solid Edge. Brugere kan overføre CAD-filer direkte fra VXmodel til Fusion 360 for at lette reverse engineering-processerne.

Med det overordnede mål at forbedre fleksibilitet og enkelhed har Creaform udvidet samspillet mellem VXscan-R, softwaremodulet til det digitale tvillingemiljø, og nye robotmærker og -modeller, såsom UR10, Fanuc CRX-25i og M-10iD/8L. VXscan-R gør det også muligt for brugere at optage baner direkte fra såkaldte teach pendants med nogle kollaborative robotter.

Som forberedelse til den nye version har Creaform foretaget omfattende forbedringer af brugervenligheden og ergonomien i VXelements’ applikationsmoduler, hvilket har gjort platformen mere intuitiv og forbedret brugeroplevelsen for operatører på alle niveauer.

“Hos Creaform er vi forpligtet til at investere i vores softwareløsninger for at maksimere værdien af vores 3D-scannere for vores kunder. Denne opdatering af VXelements er i tråd med organisationens softwarevision og skaber et solidt fundament for fremtiden,” siger David Robichaud, Technical Product Manager hos Creaform.

Dato
8. juni 2023
Del opslag