Skip to main content

Det nyeste skud på HandySCAN-stammen

En sand, bærbar 3D-scanner i metrologikvalitet til store dele

Creaform har netop i dag d. 25. oktober udgivet den seneste tilføjelse til deres HandySCAN-linje, MAX-serien. Denne er udviklet til at opnå nøjagtige 3D-målinger af alle store og komplekse overflader, og den besidder selvfølgelig alle de egenskaber, der gjorde HandySCAN 3D-serien til referencen i branchen. Derudover tilbyde MAX-serien også nye nøglefunktioner, der garanteret forenkler enhver scanningsproces.

5 hurtige facts om den nye HandySCAN MAX

Metrologikvalitet:

Med en volumetrisk nøjagtighed på 0,100 mm + 0,015 mm/m, ISO 17025-akkreditering og overensstemmelse med VDI/VDE 2634 del 3-standarden, giver den resultater i metrologikvalitet. Den er derfor ideel til QC/QA krævende reverse engineering af store dele.

Flex Volume:

Dette gør det muligt for brugeren at scanne med virkelig høj kvalitet på en kort afstand samt at måle store dele ved meget høj hastighed fra en længere afstand.

Smart Overflade Algoritme:

Dens sofistikerede billedbehandling, kombineret med kunstig intelligens, optimerer overflademålinger til en uovertruffen oplevelse:  bedre ydeevne, bedre aflæsninger af vanskelige, kontrasterende finish og en enklere scanningsproces.

Kalibrering i realtid:

MAX-serien integrerer kalibreringstrinnet direkte i scanningsworkflowet og udfører det automatisk og problemfrit.

To modeller:

HandySCAN MAX er designet til at adressere 2 forskellige markeder. For den er nemlig ideel til produktudvikling, og derudover det også den perfekte løsning til kvalitetskontrol og NDT-applikationer.

Se den nye HandySCAN MAX i brug lige her:

Har du spørgsmål om den nye HandySCAN MAX, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Det er fortsat meget nyt for os, men vi har vores ryg dækket hos Creaform, så vi vil gøre vores bedste for at gøre dig klogere på produktets og dets mange brugsmuligheder.

Vi kan som altid træffes på info@kvejborg eller 40 72 16 87.

Dato
25. oktober 2023
Del opslag