Skip to main content

Helt nyt: oplev fremtidens laser scanner

Vi prøver noget nyt. Derfor har vi i samarbejde med folkene fra API arrangeret hele to roadshows, hvor der er fokus op den nyeste teknologi inden for laser scanning. Og du er hermed inviteret!

Som noget særligt og eksklusivt får du her lov til at komme helt tæt på den fantastiske API 9D Lader. Vi synes selv, den er ret fed, men vi håber altså også, at du bliver en smule fascineret – og måske også lidt overrasket når du hører, hvordan den kan gøre jeres nuværende arbejde meget nemmere og mere effektivt. Den er nemlig specielt designet til industrielt arbejde. I jeres arbejde vil det betyde, at I kan lave nøjagtige 3D-modeller af hele emner eller specifikke områder (ned til 0,06mm/10m). Ret fedt, ikke?

Det er arrangement, du bestemt ikke vil misse! Så sæt et stort kryds i kalenderen enten onsdag d. 31. maj eller torsdag d. 1. juni.

Og udover at opleve API 9D Lader, får du selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål – både til os og de gode folk fra API. Vi vil alle sammen gøre vores bedste for, at du går hjem med en forståelse af, hvad en laser scanner kan gøre for jeres arbejde, samt hvordan den kan implementeres i jeres virksomhed.

Her er de mere praktiske informationer

1. Roadshow

Dato: onsdag 31. maj 2023

Tidspunkt: 10.00-13.00

Sted: Bladt Industries A/S, Nørredybet 1, 9220 Aalborg

2. Roadshow

Dato: torsdag 1. juni 2023

Tidspunkt: 10.00-13.00

Sted: Ørsted, Kraftværksvej 53, 7000 Fredericia

Vi sørger desuden for en let frokost.

Det er vores fornemmelse, at der kommer mange til vores roadshows. Derfor vil vi utrolig gerne have, at I senest fredag d. 26. maj bekræfter jeres deltagelse. På den måde kan vi sikre, at der er plads til alle.

Vi ser frem til dagen og glæder os helt enormt til at se jer til vores roadshows. Sammen tager vi et kæmpe skrift ind i fremtidens laser scanning.

Dato
11. maj 2023
Del opslag