Skip to main content

Ny industristandard for håndholdte 3D-scannere

HandySCAN BLACK Elite leverer en nøjagtighed, som aldrig før er set.

Canadiske Creaform, der gennem et årti har optimeret fremstillings- og kalibreringsprocesser, har nu lanceret en ny scanner. Nemlig HandySCAN BLACK Elite Limited. Den leverer en nøjagtighed på 12 mikron og sætter en ny industristandard for håndholdte 3D-scannere.

HandySCAN BLACK Elite Limited er designet specifikt til at kunne imødekomme behovene hos de mest krævende fagfolk inden for dimensional metrologi i industri- og fremstillingssektoren til kvalitetskontrol eller produktudviklingsapplikationer.

Vi forventer, at HandySCAN BLACK Elite Limited vil være tilgængelig til levering fra den 1. marts 2023.

Udover at den nye scanner stadig besidder alle de funktioner, der gjorde HandySCAN 3D-serien til referencen i branchen, hae HandySCAN BLACK Elite Limited også andre værdifulde egenskaber:

  • Giver en nøjagtighed på 0,012 mm (0,0005 tommer), baseret på VDI/VDE 2634 del 3 standard (ISO 17025 akkrediteret).
  • Tilbyder en volumetrisk nøjagtighed på 0,012 mm +0,020 mm/m (0,0005 in +0,0002 in/ft).
  • Bruger 11 blå laserkryds, for en øget scanningshastighed på vanskelige overflader.
  • Kan prale af integreret fotogrammetri.
  • Bærbar, let, enkel og alsidig under alle miljøforhold.
  • Ideel til Creaform-applikationssoftware, såsom VXmodel-modul til scan-til-CAD, VXinspect-modul til dimensionsinspektion og VXintegrity NDT-softwareplatform til NDT-applikationer.

Vi glæder os til at vise HandySCAN BLACK Elite Limited frem, når vi til april er at finde på VTM-messen i Odense d.25.-28. april. Vores stand er A1008.

Men kan du ikke vente? Så kommer vi gerne forbi og laver en uforpligtende demo hos dig. Vi kan som altid kontaktes på 40 72 16 87​ og info@kvejborg.dk

Dato
23. februar 2023
Del opslag