Skip to main content

Nyt projekt på vej

Endelig kan vi løfte sløret for et nyt og informativt projekt

Hos Kvejborg har vi arbejdet på et nyt projekt. Det har været længe undervejs, og nu er vi endelig klar til at dele projektet med dig. For det er nemlig et projekt, som skabt til dig – og alle dem, der også er interesseret i de mange muligheder, som 3D-scanning åbner op for.

Vi har nemlig udarbejdet hele 5 webinarer, som bliver afholdt hen over efteråret. Alle webinarer vil selvfølgelig omhandle 3D-scanning, og i hvert enkelt webinar vil vi dykke ned i et bestemt område.  

På programmet har vi følgende emner:

  • Reverse Engineering: Spar tid og udvikl nøjagtige gengivelser
  • Kvalitetskontrol: Hurtig og nøjagtig kontrol – tilmeld dig her.
  • Kvalitetskontrol: Sådan kontrollerer du store emner
  • Kvalitetskontrol: Sådan kan du kontrollere jeres støbeforme
  • Kvalitetskontrol: Nøjagtig opmåling af helt store emner

Alle webinarer er gratis at deltage i.

Alt det kræver at deltage er blot, at du tilmelder dig.

Sæt kryds i kalderen og vær med til det første webinar

Det første webinar foregår d. 8. september kl. 10.00-10.30. Her vil vores tekniker Daniel vise og fortælle, hvordan du med reverse engineering og 3D-scanning, kan spare tid og skabe nøjagtige gengivelser af selv komplicerede geometrier. Til dette vil han gøre brug af Creaforms HandySCAN 700 Elite. Der vil til sidst være mulighed for, at du kan stille spørgsmål.

Du kan tilmelde dig webinaret her.

OSB. Og bare rolig, du skal hverken have kamera eller mikrofon til – heller ikke, hvis du vil stille et spørgsmål eller har brug for en forklaring.

Lidt om det praktiske

Vi vil løbende dele datoerne for de kommende webinarer, men de vil som udgangspunkt afholdes hver 3. fredag – dog med få undtagelser. Men vil du være sikker på ikke at gå glip af et webinar, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Vores store og praktiske erfaring med 3D-teknologien gør, at vi har opbygget en stor ekspertviden om 3D-scannere, 3D-softwares og måleudfordringer. Og denne viden vil vi enormt gerne dele ud af. For vi vil gerne hjælpe virksomheder med at forstå potentialet ved 3D-scanning, så de kan løfte deres virksomheder. Én af måderne hvorpå vi gør det, er ved at dele ud af vores viden i form af blogindlæg og nu webinarer.

Vi håber, at du vil se med.

Dato
24. august 2023
Del opslag