Om Kvejborg ApS

Vi kender godt udfordringerne

De danske virksomheder står overfor et enormt pres

Er der kø uden for jeres kvalitetskontrol? Er valid kvalitetssikring en udfordring på grund af emnestørrelsen? Er produktionen bundet op på hurtig respons når produkter skal tilpasses?

Udfordringerne herover er blot et fåtal af dem, som mange danske virksomhedder dagligt står overfor.

Kan vi hjælp?

Vi vil gøre vores bedste. Vores mange års erfaring og uendelige mange virksomheds besøg kan komme jer til gode. Det er ikke sikkert at vores sortiment løser de problemer der sætter en stopper for jeres udvikling. Men vores uvildige løsnings orienterede måde at arbejde på, kan med sikkerhed guide jer i den rigtige retning.

KONTAKT OS

​​

Profil af Søren Kvejborg

"Jeg er udadvendt, imødekommende og åben for nye ideer og tiltag. Jeg har let ved at arbejde på tværs af organisationen i en uformel omgangstone. Jeg er den type, der i en lang kø ud af et lokale åbner fløjdør nr. 2, så dem bag mig kan høste fordelen og komme hurtigere ud. Min erfaring har gennem årene givet mig ballast til idégenerering og sparring. Det har givet mig en god fornemmelse for, hvornår en idé er bæredygtig. Det er min overbevisning, at man kan, hvad man vil, og jeg kan lide at blive udfordret professionelt såvel som personligt."

Kvejborg ApS i TV MIDTVEST

Den 3. Juli 2019 var Søren Kvejborg på en scanningsopgave ved Hundborgstenen ved Thy.

Se udsendelsen her

KONTAKT OS

Søren Kvejborg, CEO og 3D specialist​

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Kvejborg ApS
CVR: 35387579

​Telefon: 40 72 16 87

Algade 31, Koldby, 7752 Snedsted 

Sociale medier​