Telefon: 40 72 16 87

E-mail: info@kvejborg.dk

Om Kvejborg ApS

Vi kender godt udfordringerne

De danske virksomheder står overfor et enormt pres

Er der kø uden for jeres kvalitetskontrol? Er valid kvalitetssikring en udfordring på grund af emnestørrelsen? Er produktionen bundet op på hurtig respons når produkter skal tilpasses?

Udfordringerne herover er blot et fåtal af dem, som mange danske virksomhedder dagligt står overfor.

Kan vi hjælp?

Vi vil gøre vores bedste. Vores mange års erfaring og uendelige mange virksomheds besøg kan komme jer til gode. Det er ikke sikkert at vores sortiment løser de problemer der sætter en stopper for jeres udvikling. Men vores uvildige løsnings orienterede måde at arbejde på, kan med sikkerhed guide jer i den rigtige retning.

KONTAKT OS

​​

Profil af Søren Kvejborg

Efter 5år som konstruktør / robot programmør hos BILA A/S og 5 år som konstruktør og projektleder hos B&O var  ballasten stor nok til at starte op for mig selv. 

Min interesse for 3D tegning og 3D scanning var allerede den gang i 2009 meget stor, og interessen var det som trak læsset i den første lange tid. 

Jeg var heldig at få forhandling af Creaform udstyr, og har siden spredt kendskabet og produkterne massivt over hele Danmark. 

Som person er jeg udadvendt, imødekommende og åben for nye ideer og tiltag. Jeg har let ved at arbejde på tværs af organisationener i en uformel omgangstone. 

Min erfaring har gennem årene givet mig ballast til idégenerering og sparring. Det har givet mig en god fornemmelse for, hvornår en idé er bæredygtig. Det er min overbevisning, at man kan, hvad man vil, og jeg kan lide at blive udfordret professionelt såvel som personligt.

Kvejborg ApS i TV MIDTVEST

Den 2. oktober 2019 var Kvejborg ApS i Tv MidtVest som udstiller på årets HI messe

Se udsendels​en her

Den 3. Juli 2019 var Søren Kvejborg på en scanningsopgave ved Hundborgstenen ved Thy.

Se udsendelsen her

Den 20. marts 2012 var Søren Kvejborg i Tv MidtVest i et program kaldet Iværksætterne

Se udsendelsen her

KONTAKT OS

Søren Kvejborg, indehaver og 3D specialist​

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Kvejborg ApS
CVR: 35387579

​Telefon: 40 72 16 87

Algade 31, Koldby, 7752 Snedsted 

Sociale medier​