Det siger kunderne om os

Samarbejdet med Kvejborg ApS er præget af professionalisme samt altid stor iver til at finde den rigtige løsning for os som kunde.

Dette gælder både mere trivielle opgaver, men ikke mindst når der er tale om næsten umulige opgaver, hvor firmaet altid anvender sidste nye teknologier for at løse opgaverne. Samarbejdet omkring disse opgaver er inspirerende og givende.

Kvejborg ApS har været anvendt i forbindelse med evalueringer af flange deformationer på vindmølletårne i flere positioner s​amt ikke mindst opgave med at måle lokale deformationer hidrørende fra impact laster i real-time. Opgaver med stor værdi for vores firma.

Peter S. Mortensen

MHI Vestas

Siden den første dag vi indgik samarbejdet med Kvejborg Aps har Søren og Morten altid været behjælpelige. Når det drejer sig om teknisk vejledning i hverdagen eller afholdelse af kurser, leverer Kvejborg Aps en professionel support, på en facon i øjenhøjde, der er let at forstå. Kombinationen af Creaform’s kvalitetsudstyr og Kvejborgs service, gør samarbejdet til det helt rigtige for os​

Andreas Brandt

Johnson Controls

Aavm anvender altid kvejborgs service og knowhow når det handler om scanning med tilhørende frembringelse af filer som vi kan anvende i vores efterfølgende konstruktion og udviklingsafdeling

Vi bruger dem inden for såvel scanning af gamle komponenter hvor der ikke ligger en konstruktion bag, samt nye produkter hvor vi skal kende de eksakte faconer.

Før vi kom i kontakt med kvejborg brugte vi andre spillere på markedet, dette dog uden nogen særlig gode resultater.

Så det endte altid med vi selv skulle konstruere os ud at problemerne. med alt for mange timer som en konsekvens at dette.

Kenneth Andersen

Aarestrup Værktøjs- Og Maskinfabrik A/S

Poca har anvendt Kvejborg ApS til Scanning af skrog forme som ikke i forvejen lå digitalt. 

Herefter kunne de bruges i samarbejde med Vores båd designer. Nu kan vi arbejde videre digitalt osv. 

Før lå nogle af vores ældre /tidligere forme ikke digitalt. 

Det giver os også en del sikkerhed I tilfælde af Brand eller beskadigelse af vores Forme. Det gør det nu nemmere at bruge tegningerne i det videre forløb / udvikling af nye forme eller bare mindre tillægs forme. 

Erik Marker

POCA Glasfiber Ap

Vi har haft et fortrinligt samarbejde hvor der løbende har været en god dialog omkring muligheder af og ikke mindst hvad der har været af behov for af udstyr. 

Den ene gang jeg har oplevet kortvarig nedetid på udstyret pga.. en driver fejl, var reaktionstiden fra Kvejborg helt i top og vi kom hurtigt i gang igen.

Martin Seeberg Nielsen

Sekura Cabins A/S

Jeg bruger HandyScan 700 til scanning af propellerblade, hvor jeg kan dokumentere geometrien meget nøjagtigt. Scanningen bliver brugt til både indgangskontrol af nyproducerede propellerblade, men også til opmåling af evt. skader efter havarier.

Udover propellerblade i forskellige størrelser, har det også været en succes at scanne motordele hvor geometri, overflader og støbninger er vigtige.

HandyScan 700 og Polyworks har virkelig effektiviseret vores inspektion. Før brugte vi manuelle opmålinger og stakkevis af skemaer som skulle udfyldes – nu kan jeg scanne, udfærdige målerapporter og sende vigtige data videre på en brøkdel af den tid vi brugte før.

Jeg har haft et supergodt samarbejde med Kvejborg ApS, som altid er klar med kompetente råd og vejledninger.

Gitte Lisborg

MAN Energy Solotions

Johs. Pedersen a/s har særligt fokus på time-to-market, samt den rette kvalitet og det oprindelige udtryk af vores produkter til klassiske biler.

Kvejborg ApS har i denne sammenhæng kompetent assisteret virksomheden i indkøbet af udstyr til 3D scanning.

Vores samarbejde med Kvejborg ApS, har ændret vores arbejdsprocesser fra manuel og analog til digital dataindsamling.

Jesper Knudsen

Johs Pedersen A/S

Blaest har etableret en helt ny testhal, med tre avancerede testrigge til test af vinger op til 100 m vinger. 

Testriggene består bl.a. af nogle store stålplader med snævre geometriske tolerancer.

Kvejborgs ApS udførte on-site opmåling af komponenterne, bl.a. kontrol af overholdelse af en planheds tolerance på 1 mm på en 20 tons tung stålplade med en diameter på over 5 meter.

Vi er særdeles godt tilfredse med kvaliteten af det udførte arbejde og rapporteringen af målingerne. 

Kvejborg er også fleksibel i forhold til at møde op på skæve tidspunkter med kort varsel.

Erik Steen Jensen

Blaest - Blade Test Center A/S

Vores samarbejde med Kvejborg ApS har været yderst behageligt og konstruktivt. Vi har fået lavet skjulere til vores wifi access punkter som har fået et helt andet udtryk med de nye skjulere. 

De sidder på vore hotelværelser som bevarer det eksklusive look de har med de nye skjulere.

Det er første gang vi får lavet et stykke arbejde af Kvejborg ApS. Men absolut ikke sidste gang.

​​

Henrik Klitgaard Thomsen

Himmerland Golf & Spa Resort

"Samarbejdet med Kvejborg ApS er præget af professionalisme samt altid stor iver til at finde den rigtige løsning for os som kunde.

Dette gælder både mere trivielle opgaver, men ikke mindst ......... Læs mere

Tårn Specialist MHI Vestas

Peter S Mortensen

"Jeg har dybt respekt for Ibens indsigter i, hvad der får mennesker til at opnå succes i hverdagen. Jeg oplever altid, at min ledere komme sikre, motiverede og målrettede tilbage, og det er det hele værd."

Koncernregnskabschef, MATAS A/S

Jesper Weng

Marianne Bartlmä

Senior Account Manager, Private Banking Elite, Danske Bank

"Jeg har brugt Iben Bjerring gennem 3 måneder. Iben har bidraget til, at jeg tager mig selv lang mere alvorligt. Nu tager jeg mig endnu bedre tid til at mærke efter - Hvad er det der er vigtigt for mig, så jeg kan fungere optimalt med alle mine jern i ilden"

Niels Høgfeldt

Direktør, www.supersystems.dk

"Iben har på sin direkte facon, givet mig langt bedre indsigt i mit lederskab, og fantastiske redskaber til at motivere mit team og omgivelser mere hensigtsmæssigt."

De danske virksomheder står overfor et enormt pres

Er der kø uden for jeres kvalitetskontrol? Er valid kvalitetssikring en udfordring på grund af emnestørrelsen? Er produktionen bundet op på hurtig respons når produkter skal tilpasses?

Udfordringerne herover er blot et fåtal af dem, som mange danske virksomhedder dagligt står overfor.

Kan vi hjælp?

Vi vil gøre vores bedste. Vores mange års erfaring og uendelige mange virksomheds besøg kan komme jer til gode. Det er ikke sikkert at vores sortiment løser de problemer der sætter en stopper for jeres udvikling. Men vores uvildige løsnings orienterede måde at arbejde på, kan med sikkerhed guide jer i den rigtige retning.

KONTAKT OS

​​

Profil af Søren Kvejborg

Efter 5år som konstruktør / robot programmør hos BILA A/S og 5 år som konstruktør og projektleder hos B&O var  ballasten stor nok til at starte op for mig selv. 

Min interesse for 3D tegning og 3D scanning var allerede den gang i 2009 meget stor, og interessen var det som trak læsset i den første lange tid. 

Jeg var heldig at få forhandling af Creaform udstyr, og har siden spredt kendskabet og produkterne massivt over hele Danmark. 

Som person er jeg udadvendt, imødekommende og åben for nye ideer og tiltag. Jeg har let ved at arbejde på tværs af organisationener i en uformel omgangstone. 

Min erfaring har gennem årene givet mig ballast til idégenerering og sparring. Det har givet mig en god fornemmelse for, hvornår en idé er bæredygtig. Det er min overbevisning, at man kan, hvad man vil, og jeg kan lide at blive udfordret professionelt såvel som personligt.

Kvejborg ApS i TV MIDTVEST

Den 2. oktober 2019 var Kvejborg ApS i Tv MidtVest som udstiller på årets HI messe

Se udsendels​en her

Den 3. Juli 2019 var Søren Kvejborg på en scanningsopgave ved Hundborgstenen ved Thy.

Se udsendelsen her

Den 20. marts 2012 var Søren Kvejborg i Tv MidtVest i et program kaldet Iværksætterne

Se udsendelsen her

KONTAKT OS

​Vores kunder omfatter bl.a.:

Kvejborg ApS
CVR: 35387579

​Telefon: 40 72 16 87

Algade 31, Koldby, 7752 Snedsted 

Sociale medier​