Skip to main content

Reverse engineering og 3D-modellering

Overvejer du at hyre et eksternt firma til jeres reverse engineering-opgaver? Så kan du trygt vælg os. For hos Kvejborg ApS har vi nemlig specialiseret os i bl.a. 3D-scanning, 3D-modellering og reverse engineering. Og selvom vi holder til i Thy, så løser vi opgaver for virksomheder i hele Danmark.

Udnyt vores erfaring og viden

I har sikkert travlt, og må måske sige nej til opgaver. Men det behøver I ikke mere. Vi har hos Kvejborg udstyret og erfaring til at udføre diverse reverse engineering-opgaver – også jeres. Du er derfor altid garanteret et sikkert og nøjagtigt resultat.

Vi har mange års erfaring, og ingen opgaver er for store eller for små til os. Vores uvildige og løsningsorienterede teknikere kan med sikkerhed guide dig i den rigtige retning – uanset om du vælger os til at løse opgaven eller ej.

Skal vi hjælpe dig?

Er du interesseret i vores hjælp? Så tag gerne nogle billeder af emnet og beskriv kort opgaven. Send så til os i en e-mail. Vi behandler naturligvis alle oplysninger såsom billeder, data og filer med største diskretion.

Herefter sørger vi for resten, så du kan fokusere på jeres kernekompetencer. Vi kan udføre hele opgaven med både scanning og reverse engineering. Du kan ringe til os på telefon 40 72 16 87 eller på e-mail info@kvejborg.dk