Reverse engineering og 3D-modellering

Overvejer du at outsource dine reverse engineering-opgaver? Hos Kvejborg ApS har vi specialiseret os i bl.a. 3D-scanning, 3D-modellering og reverse engineering. Vi hjælper virksomheder i hele Danmark.

Vi har det rette udstyr og kompetencer til reverse engineering

Dit firma har sikkert travlt. Nogle opgaver kan ikke løses på grund af tidsmangel. Hvorfor sige nej til disse opgaver? Vi har udstyret og erfaringen til at udføre reverse engineering-opgaver, så du altid er garanteret et resultat, der indfrier dine forventninger.

Tag nogle billeder og beskriv kortfattet opgaven. Send dette samt scanningsfilen i en e-mail til os. Alle oplysninger såsom billeder, data og filer bliver naturligvis behandlet med største diskretion. Herefter sørger vi for resten, så du kan fokusere på jeres kernekompetencer. Vi kan også udføre hele opgaven med både scanning og reverse engineering.

Vi har mange års erfaring, og ingen opgaver er for store eller for små til os. Vores uvildige løsningsorienterede teknikkere kan med sikkerhed guide dig i den rigtige retning, uanset om du vælger os til at løse opgaven eller ej.

Kontakt os for at
få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om vores priser og ydelser, og vi tager gerne en snak med dig, så vi kan lave det rigtige set-up i fællesskab. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for reverse engineering.

​Du kan ringe til os på telefon 40 72 16 87 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til vores e-mail info@kvejborg.dk.

Vores kunder omfatter bl.a.:
Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning. Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

​Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende!

​Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

​De bedste hilsner
Jacob Dørr Sørensen
CEO

  Kvejborg ApS
  Algade 31, Koldby 7752 Snedsted
  CVR: 35387579
  Ring til os på:

  Mail til os på:
  info@kvejborg.dk

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top