Skip to main content

Arbejd koncentreret med punktskyer

PointCab er software til evaluering af punktsky-data, og den er kompatibel med de fleste laserscannere, CAD-softwares og BIM-systemer.

PointCab mestrer alle grundlæggende funktioner, når det kommer til analyse af scanningsdata, herunder snit, vektorisering, meshes, målinger, volumen, fastlæggelse og meget mere. Du får her en software, der er specialiserer i forarbejdning af punktskyer. Med andre ord kan du PointCab importere og behandle dine punktskyer langt hurtigere. Og en særlig detalje er desuden, at du her ikke behøver en højtydende computer.

Ingen besværlig navigation i punktskyen

PointCab Origins opretter automatisk et front-, side- og topbillede (ortofotos) fra punktskyen. Det gør, at softwaren er intuitiv og nem at arbejde med.

Kompatibel med alle CAD-systemer

Du kan uden besvær lave en 3D-model ud fra din punktsky. Alt du skal gøre, er at importere dine 3D-oplysninger til dit ønskede CAD-system.

Kræver ingen træning

PointCab har en nem brugergrænseflade, der gør det muligt for en nybegynder såvel som og en professionel at analysere punktskyer hurtigt og effektivt.

Digitale opmålinger på et øjeblik

Med bare et par få klik kan du oprette grundplaner og sektioner, og mål arealer, afstande, volumener og meget i PointCab.

Vil du vide mere om PointCab?

Vores team sidder klar til at hjælpe, hvis du har nogle spørgsmål og gerne vil vide mere om PointCab. Hos os findes der ikke dumme spørgsmål.

Du kan kontakte os på enten telefon 40 72 16 87 eller e-mail info@kvejborg.dk.