Reverse engineering med Design X

Design X er branchens mest omfattende reverse engineering software, der kombinerer historie-baserede CAD data med databehandling af 3D scanning, så du kan oprette feature-baserede, rediger-bare solide modeller som er kompatible med din eksisterende CAD-software.

Kraftfuld og fleksibel​

Design X er specialbygget for konvertering af 3D scanningsdata til høj kvalitets feature-baserede CAD-modeller. Design X gør hvad ingen anden software kan, med sin kombination af automatisk og guidet solid modeling. Overflader udtrækkes utrolig præcist fra 3D scanninger. Mesh redigering, og punkt sky forarbejdning, hører også under de indbyggede features i Design X. Nu kan du virtuelt scanne alting og skabe fremstillingsklare designs.

Forbedre dit CAD miljø​

Du kan problemfrit tilføje 3D scanninger i dine almindelige designprocesser, så du kan arbejde hurtigere. Geomagic Design X supplerer hele dit design system, med indbygget output til SOLIDWORKS, Siemens NX, Solid Edge, Autodesk Inventor, PTC Creo og Pro/ENGINEER.

Forkorter fremstillingstiden

Spar dage eller uger fra ide til færdigt design. Scan prototyper, eksisterende emner, værktøj eller relaterede emner, og skab designs på en brøkdel af den tid det ville tage at manuelt måle og skabe CAD modeller fra bunden.

Udvid dine design kapaciteter

I stedet for at starte fra en tom skærm, kan du starte med data skabt af den virkelige verden. Geomagic Design X er den nemmeste måde at oprette rediger-bare, feature-baserede CAD modeller fra en 3D-scanner og implementere dem i din eksisterende konstruktion eller design workflow.

Gør det umulige​

Skab produkter der ikke kan konstrueres uden reverse engineeering, tilpassede dele, dele der kræver en perfekt pasform med den menneskelige krop. Opret komponenter der integrerers perfekt med eksisterende produkter. Genskab komplekse geometrier, der ikke kan måles på nogen anden måde.

Se videoer

Benefits​

New Features​

 • Rate of up to 6600 3D points per second
 • 6 DOF measuring (position and orientation) of a rigid set of reflectors
 • Synchronous measurement of the reflector set
 • Measuring volume from 9.1 to 16.6 m3(320 to 586 ft.3)
 • Real-time curve display in VXelements
 • Acquisition synchronization capability through external trigger input
 • Export to .csv format

​Kontakt os

Kvejborg ApS
CVR: 35387579​

Algade 31, Koldby, 7752 Snedsted 
Åbn i Google Maps

​​Tlf.: 40 72 16 87
E-mail: info@kvejborg.dk

Ønsker du mere information om produktet?​
Så sender vi det gerne til dig

  Vælg model

  Vores kunder omfatter bl.a.:
  Book en demonstration

  Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning. Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

  ​Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende!

  ​Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

  ​De bedste hilsner
  Jacob Dørr Sørensen
  CEO

   Kvejborg ApS
   Algade 31, Koldby 7752 Snedsted
   CVR: 35387579
   Ring til os på:

   Mail til os på:
   info@kvejborg.dk

   © Copyright – All rights reserved.

   Til top