Skip to main content

Reverse engineering med Design X

Design X er branchens mest omfattende software til reverse engineering, da den kombinerer historikbaseret CAD med behandling af 3D-scanningsdata. Det gør, at du kan skabe funktionsbaserede, redigerbare solid-modeller, der er kompatible med din eksisterende CAD-software.

Kraftfuld og fleksibel

Design X er specialudviklet til at konvertere 3D-scanningsdata til funktionsbaserede CAD-modeller i høj kvalitet. Der findes ikke en software, som kan det samme som Design X. For den udmærker sig ved sin kombination af automatisk og guidet udtrækning, nøjagtige overfladetilpasning til organiske 3D-scanninger, mesh-redigering og punktsky-behandling.

Kraftige kapaciteter til krævende projekter

Du får med Design X en omfattende værktøjskasse, der kombinerer CAD-værktøjer og brancheførende behandlingsværktøjer til scanning. Derudover kan softwareren håndtere milliarder af scanningspunkter og har en lang række funktioner til at løse dataproblemer. Det gør, at du kan springe scanningsoprydning over og begynde at skabe CAD-modeller med det samme.

Fungerer problemfrit med dit eksisterende CAD

Du kan sagtens forbinde Design X til populære CAD-softwares såsom SOLIDWORKS, Siemens NX, Solid Edge, Autodesk Inventor og Creo. For ved hjælp af den unikke LiveTransfer-teknologi overfører Design X komplette modeller, så du hurtigt kan skabe solide og overflademodeller fra 3D-scanninger.

Vil du vide mere om Design X?

Er du interesseret i at høre mere om Design X? Så kontakt os hellere end gerne. Vores dygtige teknikere er hjemmevante i softwaren, og vil derfor kunne rådgive dig, om programmet og dets mange muligheder.

Du kan enten kontakte os på 40 72 16 87 eller info@kvejborg.dk.