Maksimer fordelene ved 3D måle teknologier for industrielle produktionsvirksomheder

PolyWorks softwarepakke maksimerer produktivitet, kvalitet og fortjeneste når 3D-måle teknologier bliver integreret i industrielle fremstillingsprocesser. Fra design af værktøjer og prototyper, ned til den endelige kontrol af det endelige produkt.

PolyWorks tilbyder avancerede løsninger til at dække hele produktudviklingen

PolyWorks tilbyder den mest fleksible softwareløsning på 3D-metrologi markedet. Denne fleksibilitet gør det muligt for vores kunder at udvikle succesfulde og effektive arbejdsmetoder i værkstedet.

Fra produktudvikling til fremstilling af en 3D-metrologi løsning til at få kontrol over hele processen

PolyWorks er en kraftfuld industriel 3D metrologi softwareløsning til styring af værktøj eller emne dimensioner, diagnosticere og forebygge fremstillings og montage problemer. PolyWorks kan føre tilsyn med kvaliteten af samlede produkter ved hjælp af kontaktfrie 3D sca​nnere og punkt kontaktbaserede enheder som Pro​ber og C​MM.

Opretning

Inspektion og analyse af et målt emne er kun muligt hvis det digitaliserede data er korrekt oprettet og orienteret i 3D. Typisk vil et målt emne, været oprettet til den nominelle CAD model, for at gøre det muligt at udvinde og sammenligne de nominelle og måle dimensioner. PolyWorks kan håndtere CAD data der er samlet af flere parter, så der virtuelt i 3D kan kontrolleres for interferensproblemer eller for at analysere flush og gap afvigelser.​

PolyWorks tilbyder en bred vifte af teknikker som man kan justere sit emne med:​

 • Overflader eller tværsnit målt til nominel best-fit, constrainable i rotations retning og indenfor tolerance zonen
 • Funktioner 3-2-1, par af centerpoint og GD&T datum referencerammer
 • Referencepunkter og linjer RPS, overflade punkter og seks-punkts opretning på overflader
 • Virtuelle målere som skydelærer, flush & gap og profildata

Måling

Kernen i PolyWorks arbejdsgang er udvindingen af det målte emnes dimensioner og beregningen af afvigelserne til deres tilsvarende nominielle dimensioner. Takket være den bemærkelsesværdige fleksibilitet der er integreret i PolyWorks, kan dimensionerne udvindes fra de målte punkt skyer, polygonale modeller bygget af punkt skyer eller tastede punkter. Nominelle dimensioner kan også udvindes fra en CAD model eller et måle reference emne.

Rapport

PolyWorks giver en enestående auto opdatering af rapporter, der garanterer at rapporten passer med sidste opdatering af måleprogrammet af en rapport, såsom 3D scene screenshots og resultat tabeller opdateres automatisk hvis et projekt ændres.

Multiple-piece inspektion

Forberedelse af et projekt for multi-piece opmåling har aldrig været nemmere. Med Direkte-Replay, gør PolyWorks bogstaveligt talt arbejdet for dig.

Overvåg din process med statistisk proceskontrol (SPC)

Takket være multipiece projekt formatet, er PolyWorks i stand til automatisk at beregne og opdatere en SPC database, af emnets dimensioner og overflader. SPC databaser og relaterede analyseværktøjer, herunder trend diagrammer og statistiske farvekort er meget stærke værktøjer til at diagnosticere fremstillings- eller monterings spørgsmål, eller til at godkende et værktøj eller et emne før det bliver sat i produktion.

Vurdering

Lad alle i virksomheden tage en vurdering af indholdet i metrologi projektet. Takket være en kontekstuel projekt navigationslinje kan kolleager uden kendskab til PolyWorks nemt vælge individuelle emner i et multi-piece projekt.

Analyser

PolyWorks kan ud over dens primære projekt gennemgangs funktionalitet også tilbyde muligheden for at udvinde og rapportere dimensionale oplysninger, som ikke var en del af den oprindelige måleplan.

Fjernstyr

Med en App på mobilen kan du kommunikere med PolyWorks, via Wi-Fi forbindelse kan du, når du står i en situation hvor du ikke kan se din PC, direkte fra din mobil skabe kontakt til din scanner eller målearm/bærbar CMM.

Hold forbindelsen

App’en giver også bemærkelsesværdig feedback på PolyWorks målesession i realtime såsom:​

 • 3D Scene display, sammen med kritiske måle oplysninger, såsom vejledende instruktioner, vejledende billeder, vejledende punkter, punkttællere til emne probing mm.
 • Display der viser enkelt eller flere digitale udlæsninger, for opbygning og justering af fixturer
 • Audio feedback så man kan høre lyden af probing og scanningssessionen

Nyd ro i sindet

App’en er designet til at garantere total fortrolighed under alle omstændigheder:​

 • Ingen beskyttede oplysninger bliver gemt på den mobile enhed
 • Krypteret kommunikation
 • Ingen forbindelse til internettet eller andre computere
 • Mulighed for at begrænse brugen til en foruddefineret liste af mobile enheds-id’er
Ønsker du mere information om produktet?​
Så sender vi det gerne til dig

  Vælg model

  Vores kunder omfatter bl.a.:
  Book en demonstration

  Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning. Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

  ​Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende!

  ​Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

  ​De bedste hilsner
  Jacob Dørr Sørensen
  CEO

   Kvejborg ApS
   Algade 31, Koldby 7752 Snedsted
   CVR: 35387579
   Ring til os på:

   Mail til os på:
   info@kvejborg.dk

   © Copyright – All rights reserved.

   Til top