API Dynamic 9D Ladar

API Dynamic 9D LADAR

Det hurtigste, mest præcise interferometri-baserede målesystem i verden

Dynamic 9D LADAR er en banebrydende teknologi, der repræsenterer det hurtigste, mest nøjagtige berøringsfrie målesystem i verden. 9D LADARs hurtige, nøjagtige dataindsamling i realtid er indstillet til at revolutionere automatiserede in-line produktionsmålinger og forældede traditionelle laserradarsystemer, der kræver et stort prøvegennemsnit for at opnå en rimelig nøjagtighed, hvilket effektivt sænker dataindsamlingshastigheden.​

Den nye API DYNAMIC 90 LADAR fanger både dimensions- og overfladegeometridata, og er især anvendelig i bilindustrien, rumfart, skibsbygning, energi, transport, værktøjsmaskiner, robotteknologi og byggeri.

 • Rækkevidde: 25 meter
 • Scanningshastighed: 0.2 sek/cm2
 • Scanningstæthed: 50 linjer/sec
 • Nøjagtighed: 25 µm +/- 6µm/m
 • Opvarmningstid​: 20 min
 • Vægt: 11 kg

Tekniske specifikationer

DYNAMIC 9D LADAR giver opløsning på mikronniveau og eliminerer samtidig problemer forbundet med overfladereflektivitet, langsomme dataopsamlingshastigheder, begrænset nøjagtighed, restriktive indfaldsvinkler og ”støj” fra produktionsmiljøet.

LADAR VS. KONVENTIONEL RADAR LASER

​DYNAMIC 9D LADAR giver opløsning på mikronniveau og eliminerer samtidig problemer forbundet med overfladereflektivitet, langsomme dataindsamlingshastigheder, begrænset nøjagtighed, restriktive indfaldsvinkler og modtagelighed for produktionsmiljøstøj. ​ Laserradarsystemer kræver stor prøvegennemsnit for at opnå rimelig nøjagtighed, hvilket effektivt sænker datahastigheder. API’s OFCI teknologi bruger hurtig laser chirping til at generere et bredt spektrum til optisk interferens. Det detekterede interferenssignal giver 100 gange højere følsomhed end laserradar.
Få en DEMO i dit firma – hos os eller ONLINE​

Udfyld skemaet her til højre. Så finder vi en dato og en location der passer dig og dit firma.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

  Vores kunder omfatter bl.a.:
  Book en demonstration

  Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning. Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

  ​Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende!

  ​Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

  ​De bedste hilsner
  Jacob Dørr Sørensen
  CEO

   Kvejborg ApS
   Algade 31, Koldby 7752 Snedsted
   CVR: 35387579
   Ring til os på:

   Mail til os på:
   info@kvejborg.dk

   © Copyright – All rights reserved.

   Til top