Skip to main content

Dynamisk opmåling med VX-track​

Med VXtrack får du et nøjagtigt og repeterbart værktøj, som kan bruges til at spore flere objekter i tid og rum.

Overvågning af flere objekter i 3D-rum og tid 

VXtrack er et dynamisk sporingsmodul, der gør det muligt for dig som produktions- og procesingeniører at få position og orientering af flere objekter i tid og rum. Fordi målingerne foretages samtidigt og nøjagtigt, kan du med VXtrack nemt kontrollere forskydninger, køre samleprocesser og måle deformationer. Du kan bl.a. bruge denne software til kalibrering og styring af robotter, overvågning af komplekse samleprocesser og kompensation for både maskinværktøjspositioneringsfejl under fremstillingen og deformationer under test.

Proces og integration

Du kan let integrere VXtrack i jeres nuværende processer og derved gøre dem mere effektiv. For softwaren giver dig direkte feedback, hvilket både effektiviserer beslutningstagerens og operatørernes arbejde.

Komplet værktøjskasse

Med den optiske sporingssoftware kan du spore flere objekter samtidigt og måle et sæt reflektorer med 6 frihedsgraders (DOF) præcision og registrere både position og retning.

Brugerdefineret interface

VXtrack er en brugerdefinerbar, brugervenlig og dynamisk kontrolsoftware. Det betyder, at du hurtigt kan komme i gang med at bruge softwaren i dit arbejde. Og derudover kan grænsefladen tilpasses til netop din virksomheds specifikke applikation og særlige behov.

Vil du vide mere om VXtrack?

Har vi vækket din interesse, så du kan få mere information eller stille spørgsmål til os. Vi er blot en telefonsamtale eller e-mail væk.

Du kan kontakte os på enten telefon 40 72 16 87 eller e-mail info@kvejborg.dk.