Skip to main content
Opmåling

Vi kan hjælpe Jer med 3D-opmåling​

Optimer omsætningen – udnyt vores kompetencer

Vi ved, at flere virksomheder føler sig pressede, fordi de konstant skal være på teknologisk forkant. Det skaber ikke kun en økonomisk udfordring, da flere af virksomhedens medarbejdere også udfordres, fx stramme deadlines og lavere produktpriser.

Men du behøver ikke at tømme budget eller nedslide dine medarbejdere for at være en teknologisk frontløber. For du kan faktisk bare låne en af vores dygtige medarbejdere til at løse specielle opgaver. Ved at gøre det, kan du lette presset på virksomhedens ansatte. Vi løser alt fra kvalitetskontrol til reverse engineering. Når du hyrer os ind, kan du være en teknologisk frontløber samtidigt med, at I optimerer jeres omsætning, fordi dine medarbejdere kun skal fokusere på jeres kerneforretning.

Erfaringen, der gør hele forskellen

Hos Kvejborg har vi førstehåndserfaring fra begge sider af bordet.

Når vi kommer ud til jer, betyder det, vi ved, hvad der skal til for at løse opgaven. Vi udfører selvfølgelig jobbet efter jeres krav og specifikationer, men vi udfordrer også gerne jeres måde at anskue måleopgaver på. Hvis I ønsker det, udarbejder og leverer vi desuden også målerapporter. Disse kan tilpasses, så de indeholder de oplysninger, I ønsker og skal bruge.

Skal vi scanne noget for dig?

Har du et emne, som vi skal scanne for dig, så kontakt os gerne og fortæl, hvad det drejer sig om. Det giver os en bedre forståelse af dit emne, og ikke mindst hvad opgaven kræver. Du kan kontakte os på 40 72 16 87 eller info@kvejborg.dk.

Vi har scannet alt fra knogler fra mammutter til cykelryttere, så vi tager gerne udfordringen op.