Opmåling

Vi kan hjælpe Jer med 3D-opmåling​

Optimer omsætningen – udnyt vores kompetencer

Danske virksomheder er under konstant pres for at forblive på teknologisk forkant. Dette er ikke kun en udfordring, fordi det rent økonomisk til tider kan være belastende. Men det evige pres på deadlines og lavere produkt priser kan gøre, at virksomhedens medarbejdere og andre ressourcer bliver udfordret.

Muligvis er det blot et spørgsmål om at virksomhedens kompetencer og fokus skal være på virksomhedens kerneområde for at optimere omsætningen og effektiviteten.​

Derfor vil det til tider kunne svare sig at få eksterne virksomheder ind og løse specielle opgaver, for at lette presset på virksomhedens ansatte, og dermed sikre et godt arbejdsmiljø, samtidig med at virksomheden fremstår som en teknologisk frontrunner.

​Kompetencer inden for 3D scanning og verificering

Hos Kvejborg har vi førstehåndserfaring fra begge sider af bordet.

​Det betyder for dig, at når vi kommer ud til Jer, ved vi, hvad der skal til for at løse opgaven med det nødvendige udstyr. Vi udfører altid jobbet efter jeres krav og specifikationer, men vi udfordrer også gerne jeres måde at anskue jeres måleopgaver på. Hvis i ønsker det levere vi naturligvis målerapporter der kan tilpasses virksomheden.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om vores priser og ydelser, og vi tager gerne en snak med dig, så vi kan lave det rigtige set-up i fællesskab. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for 3D-opmåling i din virksomhed.

​Du kan ringe til os på telefon 4072 1687 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til vores e-mail info@kvejborg.dk.

Vores kunder omfatter bl.a.:
Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning. Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

​Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende!

​Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

​De bedste hilsner
Jacob Dørr Sørensen
CEO

  Kvejborg ApS
  Algade 31, Koldby 7752 Snedsted
  CVR: 35387579
  Ring til os på:

  Mail til os på:
  info@kvejborg.dk

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top