Skip to main content

Vi er med jer hele vejen

Det kan vi, fordi vi har erfaring fra jeres side af bordet. Vores teknikere har tidligere været ansat i produktionsvirksomheder. Det gør, at vi kender til de gængse udfordringer og arbejdsgange. Og kombineret med vores specialistviden om 3D-opmåling betyder det, at du får en samarbejdspartner, der kan hjælpe med alt fra hjælp til at identificere, hvad 3D-opmåling kan gøre for jer, til uddannelse og support af købt måleudstyr. Hos os er du derfor i trygge hænder.

Hos Kvejborg KAN vi faktisk være med jer hele vejen. Og det er ikke bare noget vi siger, fordi det lyder godt. For sådan er vi slet ikke. Vi kommer fra Thy, hvor et ord er et ord. Så når vi siger, at vi er med jer hele vejen, er det et løfte, som I kan måle os på. Det kalder vi thyværdighed.

Et lille, men yderst agilt team

Vi bliver tit spurgt, hvor mange medarbejdere vi er hos Kvejborg. Svaret er, at vi ’kun’ er 5. Det overrasker tit vores kunder og andre, der er interesserede i vores ydelser. Og desværre vækker det også nogle gange en lille bekymring hos dem. For kan vi så løfte store opgaver, og hvordan står man som kunde, hvis vi ikke længere eksisterer i morgen?

Denne frygt er selvfølgelig helt naturlig – men det er i dette tilfælde unødvendig. Vores kunder kan være helt trygge ved os. For hvis vi en dag er væk, så har du som kunde stadigvæk den fulde support og service fra Creaform eller API. Vi er blot det danske mellemled. Intet i jeres hverdag vil ændre sig.

Men derudover ser vi også vores størrelse som en kæmpe fordel.

For når man er mange mennesker på en arbejdsplads, kræver det, at man har en masse rutiner og procedurer, for at tingene spiller. Og det har vi ikke, hvilket gør at vi er ret agile. Så vores størrelse betyder, at vi kan gå ret langt og handle hurtigt for at imødekomme netop DINE behov.

Vores pointe er derfor – vi bekymrer os ikke over, at vi ’kun’ er 5 medarbejdere, og netop af den grund behøves du heller at bekymre dig.

3D-scanning siden 2009

Måske ved du det ikke, men Kvejborg har faktisk eksisteret og lavet 3D-scanninger siden 2009. I stedet for at kede dig med en lang, historisk smøre, har vi samlet en grafik neden, som kort skitsere vores historie.

Kvejborg ApS på HI19

Den 2. oktober 2019 var Kvejborg ApS i Tv MidtVest som udstiller på årets HI messe.

Scanning af Thy

Den 3. Juli 2019 scannede Kvejborg ApS  Hundborgstenen iThy.

Iværksætteri i Thy

Den 20. marts 2012 var Søren Kvejborg i Tv MidtVest i et program kaldet Iværksætterne