Vi er med jer hele vejen

3D opmåling kan styrke jeres forretning indenfor flere områder. Fra produktudvikling og kvalitetssikring til salg og marketing.

Potentialet kan være forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Derfor skal man vurdere, om man vil investere i sit eget måleudstyr eller hyre fra gang til gang.

Hos Kvejborg har vi erfaring fra jeres side af bordet.
Derfor kan vi være med hele vejen. Fra hjælp til at identificere, hvad 3D opmåling kan gøre for jer – og rådgivning om valg af den optimale løsning. Til opsætning, uddannelse og support af købt måleudstyr eller alternativ håndtering af løbende måleopgaver.

Vi kommer fra Thy, hvor et ord er et ord. Når vi siger, at vi er med jer hele vejen, så er det et løfte, som I kan måle os på. Vi kalder det Thy-værdighed.

Historie

Kvejborg ApS blev stiftet af Søren Kvejborg i 2009, hvor interessen for 3D-opmåling blev vækket på en messe i Tyskland. ​

Året efter blev Kvejborg ApS forhandler af 3D-udstyr fra canadiske Creaform, der med udgangspunkt i Quebec – Canadas svar på Silicon Valley – udvikler 3d-scanningsudstyr og eget software.

Den langvarige og nærmest familiære forhold til Creaform har dermed hjulpet mange danske virksomheder med deres udfordringer med komplicerede opgaver.

Kvejborg ApS i TV MIDTVEST

Den 2. oktober 2019 var Kvejborg ApS i Tv MidtVest som udstiller på årets HI messe

Scanningsopgave ved Hundborgstenen

Den 3. Juli 2019 var Søren Kvejborg på en scanningsopgave ved Hundborgstenen ved Thy.

Kvejborg ApS i TV MIDTVEST

Den 20. marts 2012 var Søren Kvejborg i Tv MidtVest i et program kaldet Iværksætterne
Vores kunder omfatter bl.a.:
Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning. Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

​Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende!

​Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

​De bedste hilsner
Jacob Dørr Sørensen
CEO

  Kvejborg ApS
  Algade 31, Koldby 7752 Snedsted
  CVR: 35387579
  Ring til os på:

  Mail til os på:
  info@kvejborg.dk

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top