Skip to main content

Få maksimal værdi

Når du investerer i en 3D-scanner, tager du det først skridt mod en mere effektiv hverdag. Dog opnår din investering aldrig sit optimale potentiale, hvis du og dine kollegaer ikke er ordentlig uddannet i, hvordan man bruger scanneren. Men det er der heldigvis råd for. Hos Kvejborg ApS tilbyder vi derfor en række kurser, der kan tilpasses til jeres behov og ønsker.

Vi foretrækker at afholde kurser hos os i Koldby. Det er nemlig vores erfaring, at deltagerne har godt af at komme væk fra telefoner, mails og hurtige afbrydelser, der forstyrrer koncentrationen hos såvel kursist som underviser. Men hvis du foretrækker, at kurset holdes hos Jer, er dette absolut også en mulighed.

Er der kommet nye medarbejdere til, siden I har været på kursus? Så frygt ikke. Vi afholder også gerne det, vi kalder ’brush up’-kurser. Her kan vi gennemgå netop de områder og teknikker, som I gerne vil have genopfrisket. Vi sørger for, at de nye medarbejdere hurtigt og sikkert kan komme i gang med 3D-scanningsopgaverne.