Kvejborg ApS er Nordisk forhandler af det fantastiske Tyske ScanSpray produkt ATTBLIME

Ikke nok med at ​produktet selv forsvinder som dug for solen, så du undgår langsommelig og tidskrævende rengøring. Produktet er også miljø venligt

Stoffet cyclododecan (CDC) akkumuleres ikke i levende organismer og er derfor fuldstændig harmløst for mennesker og miljø. På grund af sin karakter er CDC meget mere økonomisk end alternative produkter og er mærkefri i henhold til GHS “Globalt harmoniseret system”.

Ifølge SGS Institut Fresenius kunne ingen cyclododecan påvises 24 timer efter påføring af AB6 og 96 timer efter påføring af AB24. Synlig forurening er ikke længere til stede.

Pigmenterne i den permanente scanningsspray ABP er baseret på vedvarende ressourcer.

Alle versioner af ATTBLIME vil snart være tilgængelige i flydende form. Således kan forbruget af dåser reduceres ekstremt.

Produceret i Tyskland.​

Bestil i dag

For bestilling info@kvejborg.dk eller ring på 40721687

Vores kunder omfatter bl.a.:
Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning. Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

​Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende!

​Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

​De bedste hilsner
Jacob Dørr Sørensen
CEO

  Kvejborg ApS
  Algade 31, Koldby 7752 Snedsted
  CVR: 35387579
  Ring til os på:

  Mail til os på:
  info@kvejborg.dk

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top