Kvalitetskontrol med 3D laseropmåling

Kvalitetskontrol og -sikring har stigende betydning for virksomheden, fordi kunderne stiller stigende krav til kvalitet og konkurrenterne bliver dygtigere. Derfor har man som kvalitetsansvarlig mere end nogensinde en stor opgave i at fastholde og udvikle produkters kvalitet gennem effektiv kontrol og sikring med præcist måleudstyr. Moderne 3D måleudstyr gør det muligt for kvalitetsansvarlige og medarbejdere på tværs af QC og QA at sikre både en sikker kontrolproces og en hurtig analyse og tilpasning i fremstillingsprocessen.

Kvalitetskontrol (QC)

3D måleudstyr sikrer, at man som QC ansvarlig har en sikker kontrolproces til måling af dimensioner på fremstillede dele, og dermed sikrer at man overholder kvalitetskriterier for produktet, og ikke sender produkter ud til virksomhedens kunder, som ikke lever op til deres krav og forventninger.

Kvalitetssikring (QA)

Hvis produktets kvalitetskriterier ikke overholdes er det vigtigt, at man også som QA ansvarlig har adgang til præcist og effektivt 3D måleudstyr, så man hurtigt (ofte under tidspres) kan foretage en årsagsanalyse og implementere tilpasninger i produktionen. Man vil i denne proces også typisk lede efter forbedringsmuligheder til at minimere produktionsomkostninger og gennemløbstid.

3D opmåling bidrager til en sikker kvalitetskontrol/sikring

Når man skal vælge det optimale 3D opmålingsudstyr til virksomhedens behov er her et par tips, når man skal sammenligne de forskellige løsninger, der er på markedet i dag.

Nøjagtighed

Det vigtigste kriterie for 3D opmåling er nøjagtighed. Vælg en 3D scanner med nøjagtige, højopløselige og gentagelige resultater, der passer til jeres behov. Har du oplevet en 3D scanner med lav gentagelsesnøjagtighed, ved du, hvad vi mener. Kvalitet er nøgleordet!

Hastighed

I en travl hverdag drejer det sig om at spare værdifuld opsamlings- og analysetid. Med markedets bedste 3D scannere gennemfører man en scanning-til-resultat-proces på få minutter – endog i produktionen.

Bærbarhed

En 3D-scanner anvendes i dag til mange formål, hvilket giver et stigende behov for bærbare løsninger, hvor både delen og udstyret kan bevæge sig frit under måling og en inspektion kan foretages under forskellige miljøforhold uden at påvirke ydeevnen.

Alsidighed

Den teknologiske udvikling indenfor 3D scannere betyder mere avancerede optiske laserteknologier og ubegrænsede scanningsvolumener. Dermed kan specielt bærbare 3D-scannere lave målinger på enhver deltype uanset størrelse, form, materiale, overfladefinish og kompleksitet.
Vores kunder omfatter bl.a.:
Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning. Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

​Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende!

​Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

​De bedste hilsner
Jacob Dørr Sørensen
CEO

  Kvejborg ApS
  Algade 31, Koldby 7752 Snedsted
  CVR: 35387579
  Ring til os på:

  Mail til os på:
  info@kvejborg.dk

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top