Skip to main content

Indgangskontrol og dokumentation med 3D laseropmåling

Du kan spare mange penge ved at opdage eventuelle fejl og mangler på de emner eller produkter, I får hjem fra jeres underleverandører.

Med løbende indgangskontrol og dokumentation sikrer du dig nemlig mod, at fejlbehæftede emner bliver sendt i produktion og derved skaber forsinkelser. Og på den måde undgår du en dyr tilbagekaldelse af jeres emner eller produkter.

Indgangskontrol og dokumentation er i dag blevet gjort lettere og mere brugervenligt, takket være 3D-opmåling. Det er en målemetode, som både kan stå alene og kan bruges som et supplement til en traditionel CMM-målemaskine.

Håndholdt og bærbar 3D-scanner

Med en håndholdt og bærbar 3D-scanner kan du nemt bevæge dig rundt om emnet og lave hurtige og nøjagtige opmålinger. Efterfølgende kan du så holde disse målinger op mod CAD-filer for at finde de uoverensstemmelser, som vil give udfordringer i produktionen og i den efterfølgende kvalitetskontrol.

Return of Investment (ROI)

Alt efter problemets størrelse vil investeringen hurtigt tjene sig ind. Dels ved, at de er færre driftstop og forsinkelser i processen, og dels ved at I undgår diskussioner med underleverandører om ansvar og bevisburde, fordi I nu kan dokumentere fejlen.