Indgangskontrol/dokumentation med 3D laseropmåling

Der kan være mange penge at spare ved at opdage fejl og mangler på emner eller produkter, som  virksomheden modtager fra underleverandører.

En løbende indgangskontrol og dokumentation sikrer samtidig, at fejlbehæftede emner ikke sendes ind i produktionen og skaber forsinkelser.

​3D opmåling er en optimal løsning til at sikre kvalitetskontrol af indgående produkter og dele. Hvis man allerede har en CMM maskine i produktionen, kan håndholdt scanningsudstyr være et glimrende supplement til produktions- og indgangskontrol.

Bærbar 3D scanner

Med en bærbar 3D scanner kan en medarbejder lave hurtige opmålinger af indkomne emner, som holdes op imod Cad-filer for at finde uoverensstemmelser, der giver udfordringer i produktionen og i den efterfølgende kvalitetskontrol. ​

Return of Investment (ROI)

Alt efter problemets størrelse vil investeringen hurtigt tjene sig ind. Dels ved færre driftsstop og forsinkelser i produktionen. Dels ved at have dokumentation på fejl hos underleverandøren, så man undgår en tvist om ansvar og bevisbyrde.

3D opmåling bidrager til en sikker indgangskontrol/dokumentation

 • Sikring af fejl fra udefrakommende emner
 • Undgå besværlige tvister med underleverandører
 • Direkte besparelser på vareomkostninger (ROI)
 • Effektiv produktion​
Vores kunder omfatter bl.a.:
Book en demonstration

Indrømmet - vi er lidt nogle nørder, når det kommer til 3D-scanning. Det er mest fordi, vi synes, det er så smart og har uanede anvendelsesmuligheder.

​Og det vil vi rigtig gerne vise dig - helt uforpligtende!

​Hvis du derfor er blevet lidt nysgerrig på mulighederne, så send os en besked her i formularen til højre. Så vender vi tilbage typisk inden for 1 hverdag.

​De bedste hilsner
Jacob Dørr Sørensen
CEO

  Kvejborg ApS
  Algade 31, Koldby 7752 Snedsted
  CVR: 35387579
  Ring til os på:

  Mail til os på:
  info@kvejborg.dk

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top